0 oy
128 göst.
Aile kategorisinde (11 puan) tarafından

Kızlar doktor küçük söylemem dedi bı bakar mısınz 

image

6 Cevaplar

0 oy
(4,116 puan) tarafından
Kaç haftalık canım 
(11 puan) tarafından
Amin amin canım inşallah Allah razı olsun
(4,116 puan) tarafından
Bende 16 haftalıkken kıza benziyor dedi doktor tamam dedik kız sonra 21 . haftada ayrıntılı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik şu an 1 buçuk yaşında oğluşum:) Rabb'im birkaç yıl sonra da bir kızçe nasip etse ne güzel olur valla yeter de artar bize ❤️
(11 puan) tarafından
Ayy inşallah hamileyim ve seni dualarimin arasına alacağım her duam da Rabbim sağlıklı bı kız çocuğu nasip etsin insalllahhh
(485 puan) tarafından
İnşallah erkek olur canım.
Benimde iki kızım var 16+6 kız dedi ve şu an 38+6 günlüğüm bugüne kadar göstermedi bebeğim. En son gittiğim doktor göstermeyen bebekler genelde kızdır dedi
(11 puan) tarafından
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bakalım hayırlısı
-Reklam-
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Bence erkek öğrenince yaz
(11 puan) tarafından
Tamam canm benm sagolasin
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Erkek diyorum kese şekli hurafesinden yola çıkarak :D
(2,387 puan) tarafından
Allah mekanını cennet etsin inşallah bir anne için en zor an olsa gerek. Rabbim sizlere sabır versin inşallah çok özel değilse neden vefat etti acaba :(
(11 puan) tarafından
Sma di amin Allah razı olsun çok zor hepimiz ölü gibiyiz
(2,387 puan) tarafından
Allah kabrini nur ile doldursun mekanı cennet olsun inşallah çok üzğldüm gerçekten :(
(11 puan) tarafından
Amin amin insallahh Rabbim kimseye vermesin
(2,387 puan) tarafından
Amin bacımmm :(
0 oy
(517 puan) tarafından
Dogum tarihini ve son adet tarihini ver canım 
(11 puan) tarafından
Var canm 03.11.1996
15 Kasım son adet
0 oy
tarafından
İçimden Erkek geçti hayırlısı olsun inşallah 
(11 puan) tarafından
Ayy hayırlısı inşallah
0 oy
(656 puan) tarafından
Nub teorisine gore kiz canim kese sekli vs ultrasonun nasil tutulduguna bagli olarak degisiyor
(11 puan) tarafından
Bilimde yüzdelik vermiyor işte hatta ben aramızda kalsın meraktan Instagram da parayla baktırdım cokk pişmanım ama bı anlık gaza geldimm :((
(656 puan) tarafından
Ya oyle diosun da haklisinda ama benim perinatolog ilk uzandim bakmaya basladi esimle konusuyor bir yandan artistlik yapiyor yuzde veriyorlar bilim oyle degil salliyorlar vs vs vs peki bize ne dedi yuzde bilmem kac kiz dedi esim de mal gibi kaldi ee noldu simdi bilim diye goremedim pozisyonu uygun degil dedi :)))
(11 puan) tarafından
Bana yüzdelik vermedi sadece kıza benzettim ama şuanda çok erken dedi bu haftalarda yanılma payım var dedi 4 hafta sonra daha iyi olur dedi tabi benim yüzüm asıldı çünkü benzetme işini sevmiyorum kesinse söyle yoksa git 4 hafta sonra gel de
(656 puan) tarafından
eh iste 4 hafta sonra kesin soler benimkide nasilsa dogmus olacak :)) Allahim nasip ederde 2. Cocuk olursa sormayacam zaten ya wallaha bu gerginlik bana yetti
(11 puan) tarafından
Bende diyorum bu sefer sormayacagimm ya

İlgili sorular

406,026 soru

12,171,585 cevap

36,639 kullanıcı

...