0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 1 hafta önce çelik tencere seti aldım ilk kullanımda pas tutuyor,temizledim tekrar pas tutuyor benek benek.züccaciyeden almıştım adam iade edermi 3400 para verdim çok sinirlendim ya

4 Cevaplar

0 oy
(137,793 puan) tarafından
markasi ne korkmaz marka kullanan varmi 
(5,671 puan) tarafından
Granitde de korkmaz al ben 3yıldır kullanıyorum çizik olmadı ve yemeklere çok su koymuyorum güveç gibi pişiriyor
(5,671 puan) tarafından
Bunun kırmızısı var ben de çok memnunum.
Emsan çok kötü çöpe attım resmen.
https://ty.gl/dbu21pam9p
(137,793 puan) tarafından
bunuda favoriledim coook sagol
(2,003 puan) tarafından
Benimde granitim korkmaz hemen soyuldu ici granit kaplamaymis megerse ondan pek memnun kalmadim
(14,103 puan) tarafından
Benimki soyulmadi da gri olan tencerenin içi kırmızıya yakın kaldı salça işledi resmen bi tane tek karnıyarık tencerem var ondan memnunum nasilsa o iyi çıktı
-Reklam-
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Götür iade et. Alamayiz derlerse ki derler büyük ihtimal tüketici hakem heyetine basvuracam kusurlu mal satıyorsunuz de
tarafından
Almayız derler ama mecbur alacak kimse keriz değil biz bu paraları çöpten bulmuyoruz
(19 puan) tarafından
Bnde üçlü set almıştım kapak arası tencerenin altı pas tutuyor
0 oy
(408 puan) tarafından
Mecbur değiştirecek canım sen de o kadar para vermişsin ona zarar sa sana daha çok zarar götür bence benim de hiç şansım Yok tencereden ya:)))
tarafından
Valla annemle gidicem bakalım inşallah sorunsuz değiştirir.esimde çok sinirli biri adamın kafasına direk geçirir tencereleri valla
(408 puan) tarafından
Valla götürün canım yok diyince susmayın ya paranı iste yada başka bişi al yok derse de kavga edin sorun çıkarın gerçekten çok yazık oluyor paramıza
tarafından
Güzellikten anlamazsa mecbur kavga edicez
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Tencerenin markası ne 
tarafından
Dz inter life
(1,264 puan) tarafından
Biliyorum inter güzel bir marka benim rahmetlik çatal kaşık setim interdi çok memnundum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 512 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 802 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semra butok (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 953 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu

414,168 soru

12,464,409 cevap