Kızlar kayinbabama malesef 6 ay önce kadar akciğer kanseri teşhisi konuldu kısa zaman sonra da kemoterapi almaya başladı gerileme olmuş şükür tedaviye yanıt vermiş vücudu ama doktor son evresinde demiş yakınında bu rahatsızlık olan var mı tamamen iyilesebilir mi biraz yaşı da var çok üzülüyorum çok severim kendisini o kadar da umutlu ki son evre olduğunu bilmiyor
Geçen ekim ayında 40 yaşında ablam kanserden öldü. Üzgünüm ama kurtulan pek olmuyor. Onun ilk gögüstü 2015 senesinde aldırdı tedavi oldu. Bitti dedik 2022 senesinde bu sefer karaciğerinde çıktı. Hızlı ve ağresifti. Tedaviye hemen başladı iyi de gidiyordu ama birden bütün vücudunu sardı. En son ablamı gördüğümde sadece verecek bir nefesi kalmıştı. Kızıma torunum diyordu. Hep o ilgileniyordu benimle o yüzden öyle diyorduk. Son kez görsün diye götürmüştüm. Kimseye tepki vermeyen ablam kızımı görünce gözlerini açtı ikisi bir birine bir şeyler anlatmaya çalıştı o gün son günüydü aslında. Allah şifasını versin. Ama siz yine de hazırlıklı olun.
Rabbim bilir ne kadar yaşayacağını az veya çok yorum yapılmasi doğru olmaz mevlamin mucizesi çok inanana mucizeyi yaşar Allah'ım şifa versin güzel düşünün güzel olsun Rabbimden gelmiş.
İnsAllah atlatır
Bunu Allah'tan başka kimse bilemez tabi ama hem akciger hem son evre ben pek kurtulan görmedim inşallah rabbim sifa verir Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin inşallah( benim halam yemek borusu kanseri oldu ve okadar sinsi bir hastalikki öğrenmesi hastaneye yatisi vefati bir buçuk ay sürdü sadece 45 yaşında:(((
1,492,408 soru
24,385,504 cevap
348,983 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın