Benim sadwce anasıyla değil derdim arkadaşlarıyla ailesiyle herkesle ailesi işi düştümü arayıp işi düşmedimi selam vermiyorlae geçen görümceme para istedi diye 500 bin tl vermiş şimdi kalkmış bana diyorki ben isveçe gidicem onun için kredi çekicem 500 bin tl lik diyor arkadaşları oraya git birkaç yıl yaşayalım hanımlar burda kalsın biz para biriktirip gelelim diyorlar ben gerçekten paraydı oydu buydu onun için evlenmedim kirada evdir dedim huzur olsun dedim benim yoksa çok zengin taliplerim vardı aileleride beni seviyordu resmen başımı yakmışım daha demin anneme dert yandım çocuk 1 hafta geriden geliyormuş büyük ihtimal stresten şekerim yükseliyor son dönemlerde yoksa doğru düzgün hamurişi bile yemiyorum bırak şekerli gıdaları meyveye felan bile dikkat ediyorum şekerde sanırım çocuğun beslenmesini engelliyor tam 1 hafta geriden geliyor akşam yine tartıştık ben deniz diye arkadaşı var onla isveçe gitçem birkaç yıl gelmicem evdeki eşyalarıda satçam cebime para koycam gelince sıfırını alırım sana diyor evi dizen bendim 2021 de 37 bin tl borçla evlendi benle benim borcum yoktu çoxuğun eşyalarınıda annem aldı parasızlıktan değil siz eve para biriktiriyorsunuz zaten biz anane olarak çeyiz alacaktık fıstığa dediler annemin aylık maaşı 3000 tl ama ananemle yaşıyor annem torunu için taksite girdi ananemde evin eksiklerini karşılıyor gerçekten bunaldım haftaya anneme gidicem birkaç gün kalmayı istiyorum o bile kaynanaga batıyor kendisi 35 sene annesini görmemiş eşime hanımında anasından çıkmıyor diyor eşimin 2 ay önce bacağında tümör çıktı ama sancısı yok diye ellemek istemedi doktor ilerde ameliyat olur yada tedavi ederiz şimdi boşuna ellemeyelim dedi inan o tümörün sorumlusu ben anneme gittiğim için oldu kaynanadayken bacskta sorun yokmuş ben yapmışım ha cevabını veriyorum ama yoruldum annemide katmak istemiyorum mevzulara yüzgöz olmasınlar diyorum annemle babam boşanırken hepimiz çok yüzgöz olduk babamlarla herşey ananeme patladı o ayırmış öyle dendi birde birşeye kızdımmı ne o annenden akıl mı aldın oluyor ki beni tanıyan tanır annemden fikir almam ama annem benim fikirlerimi çoğu xaman destekler annemle çok farklı karakterdeyiz o bile laf oluyor kadın günde 30 tane hap içiyor beyin ve şah damarları tıkalı doktor tansiyonu yükselirse ölüm yada felç diyor zaten o lafları duyunca annem evliliğimi istedi bende nerden bileyim hayatımda doğru düzgün erkek bile görmemişim hep fanusta yaşamış gibi büyüdük dedem sandım karşımdakini dedem gibi biri sandım ama ne bileyim böyle olduklarını