0 oy
423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (858 puan) tarafından
Benimki Kübraaaaa gel çocuk altına s..tı. Bide diyoki kardeş yapalım hayatta tek kalmasın. 

30 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hahahah sorma ya daha 4 aylık sabah bi saat anca gece geldiğinde uyumuş oluyo kızım 1 aylıkken ikinciyi ne zaman yapcaz diyo deli ya otur kendin yap dedim kolay sanıyon keşke bende baba olabilseydim imkanı olan baba olsun
-Reklam-
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Benim eşimde altını değiştirmek dışında her şeyi yapar zorunda kalırsa altını da değiştirir 
(858 puan) tarafından
Altını değiştirmek en basiti onu bile yapmıyor
(1,170 puan) tarafından
Onu da kız bebek olduğu için biraz endişe ediyor temizlemekte yoksa onu da yapar sağolsun . İşi çok mu yoğun dicemde benim eşim sabahın köründe çıkar gece yarısı gelir
(858 puan) tarafından
Yok be akşam 5 te evde. Memur eşim rahat yani. Elinden tutup yürütmüyo neymiş beli ağrıyomuş paşanın. İnan imkanı olan baba olsun biraz önce 10 dk dışarı çıktım zor çocuk diye isyanda. Kızımda öyle yaramaz değil.
(1,170 puan) tarafından
Sen bırak ona habire alışmasın ne o öyle
0 oy
tarafından
Benimki çok şükür kızıyla aşk yasiyor günde kaç defa görüntülü konuşuyorlar :D eve gelince zaten babasını bana vermiyor oda uykusuz bile olsa kızıyla mutlaka zaman geçirir sonuçta ben anneysem o da baba tek başıma da yapmadım tabiki ilgilenmek zorunda benim için de değil evladı için 
0 oy
(4,076 puan) tarafından
Eşim evdeyse kızım onunla hiç bana ihtiyaç yok 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Valla şunu bunu yapar diyip uzatmiyim aklına ne gelirse yapıyor Allah razı olsun sen anneysen ben babamın der görev olarak görmüyorum diyor babalariyim ailemdeki herkes maşallah der onu öyle görünce 
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Hayır ilgilenmiyor çok az nadir yani kızım çok yaramaz ama sonuçta o da babası bakması lazım hep yorgunum bahanesi 
0 oy
(4,558 puan) tarafından

Kisa özet Kocam evde olunca çocuksuz tatile çıkmış gibi hissediyorum o derece ilgileniyor ben 1  uyutuyorsam eşim 10 uyutur fazlasıyla ilgilenir 

0 oy
(18,376 puan) tarafından
Her şeyini yapar en büyük şükrüm en büyük şansım en büyük yardımcım kalkıp gidip yıkayıp gelir hiç gocunmaz gece mama deyince gider yemek yedirir 
0 oy
(12,863 puan) tarafından
Oglumun altini degisririyodu kizi degistirmiyo ama onun disinda herseyi yapar ikisinede. Yemek yapar yedirir doyurur. Giydirir cikarir. 
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Alt alması banyo hariç ilgilenir oyun oynarlar yemek yedirir bazen dışarı çıkarlar hakkını yemeyim alt almasını banyo yaptırmasını istemem ikisi de kız akıllarında kalıyor çünkü o yüzden 
0 oy
(623 puan) tarafından
Valla evdeyken nöbete gitmeden, nöbet çıkışları benden çok ilgilenir kizimizla sağ olsun. Yedirir yıkar uyutur oyun oynar hep 
0 oy
(5,456 puan) tarafından
İlgileniyor ilgilenecek tabi. Ben anasıysam o da babası. Anamın evinden getirmedim ya :D
0 oy
(4,134 puan) tarafından
Aynı aynı değişen bişi yok bizde de
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Tabiiki sonuçta babalık görevi. Hayrına yapmıyor ya
0 oy
(902 puan) tarafından
İki gündür hastanedeydm bugün çıktım evi silmiş supurmus cocuklarada o baktı benden güzel bakiyo saolsun
0 oy
(13,862 puan) tarafından
Tercih meselesi ama ben bezini alsın isteme şahsen. Tam sevmelik oldu Defne beraber oynamak zaman geçirmek için can atıyor babası. Küçük lada ilgilenir 
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Bazen diyorum keske oynamasa. Yumruk atmayı falan ogretiyor boks yapıyorlar. Atlama ziplama falan. Bide giris holde futbol oynuyorlar ki sormaa yani
0 oy
(507 puan) tarafından
Ehehe hayir.. bebek susturmak benim gorevimmis :) o sirada birinci oglumu yikiyodum ikinci aglamis tutmus bana getirmişti bi elimde bebe diger elimle cocuk usumeden giydirmeye calisiyodum gecen gun çok zoruma gitmişti..
tarafından
Buna güldüm
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Tırnak kesmek dis fırçalamak eşime ait o ilgilenir başkada biseye karışmaz 
0 oy
tarafından
Valla benimki de hiç bi işini yapmaz şöyle çok zorda kalırsam mamasını falan yedirir kolay yedirilecek şeyleri yediririr küçükken uyutuyodu şimdi onu da yapmiyo bez değiştirmede asla elini sürmez bi kere kavga ettik attım çocuğu üstüne gittim iş yapıyorum hırslı hırslı cocukda kakasını yapmış altını soymus bezin cırt cirtlarini da açmış devamı yok bakiyo öyle bazwn evde olur mesela yarın ertesi gün sabah işe gidecem diye erken yatmak ister o yüzden sabahta erken kalkar çocuğa diyoki sabah anneni uyandirms ge beni uyandır tamam mı babacim diyo bende dedim üstü değişecek bezi degisek onlar nolcak e onu yapta öyle canım diyo 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 355 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kizilaslan (1,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 185 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (403 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
10 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nilmerve (8 puan) tarafından soruldu

410,874 soru

12,364,233 cevap

41,821 kullanıcı