0 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar 14 günlüğüz sarılık geçmedi. Bazıları mama verin diyorlar. Vermek lazım mı. Bide kaç saatte bir beslenmeli sarılık gecmesi için 

6 Cevaplar

0 oy
(4,591 puan) tarafından
Sütun gelmiyorsa sarlik geçene kadar ver 

2 saatte bir brslemelisin en gec
(19 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(2,928 puan) tarafından
2 saati geçmesin beslenme süren kuzumda bazı bebekler anne sütü sarılığı oluyor bnm kızım öyleydi 40 gün uzadı mama verene kadar da geçmedi mama verdik ertesi gün bembeyaz oldu çocuk  sen sık sık emzir mamalaylada destekle mamayı da biberonla verme çay kaşığı olur şırınga olur ağzına akit 
(19 puan) tarafından
Anne sütü sarılığı olunca sadece mama ile mi beslediniz geçti yoksa hem süt hem mama mi verdiniz
(2,928 puan) tarafından
Hem süt hem mama kuzum mamayı az verdim 14 ay emzirdim iki ayda sagdim üç kutu mama anca gitmiştir bu süreçte
(19 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim bende öyle yapayım.
0 oy
(1,847 puan) tarafından
İki saate bir beslenmesi gerekiyor sütüne ek mamada versen iyi olur doktor söylemedi mi 
(19 puan) tarafından
Doktor sadece emzir dedi. Mama ver demedi. Mamada vereyim o zaman
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Canım sarılık zaten bebek yeterli beslenmedigi ve şekeri düştüğü için oluyor önce memeyi tuttur sonra mama ver 2 saatte bi 15 dk emzir sonra mama ver gazını çıkart uyur 
(19 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Evet ve 14 gün baya sürmüş sütün nasıl az mı bizimki de sarılık oldu doktor önce emzir sonra mama ver eğer mamayı içiyorsa devam et sütün artana kadar demişti 
(19 puan) tarafından
Sütüm iyi geliyor yetiyordurda. Mamada vereyim o zman teşekkürler
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Sütün gelmiyorsa verebilirsiniz, 2 saati geçmeyecek şekilde besleme yapmanız gerekiyor. Bebekler sarılığı çiş yaparak atıyorlar. Birde gündüzleri vücudu güneş görecek şekilde yatırabilirsiniz. O da etkili bir yöntem
(19 puan) tarafından
Çok teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nzli (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
+1 oy