Dünyanın en fedakar insanı da olsan, elaleme hava atacakları kadar müthiş kültürlü bilgili şaheser niteliğinde allame bile olsan, en hamaratı en hizmetkarı da olsan, en sessizi sakini de olsan EL KIZISIN.
Seni her gören kocanın ailesine öve öve bitiremediği için dışarıya bakın bu benim gelinim/kızım diyebilecekken bu çekememezlik çok tehlikeli değil mi ya?
Oğlunu karısından kıskanan bir anne olsun.
Kardeşinin parasını ben yiyorum(?!) diye sormadığı laf kalmayan görümce olsun.
Seni asla konuşturmayıp arkandan söylenen her lafa inanan bir baba olsun.
Sülalenin ilk erkek torununu doğurduğum için beni asla ziyarete gelmeyen elti olsun.
Doğan ERKEK ÇOCUĞA "işte o da falancanın kızı" Diyerek erkek kardeşinin oğlu değil de kızı olmuş gibi millete lanse eden abi olsun.
Tabi ki hepsi kötü değil hatta müthiş yürekli olan görümcem de var, eltim de var. Ama gel gör ki kızım diye sevseler de biz daima EL KIZIYIZ.
Oğlu bir hata yapsa gelin yüzünden olur. Evlendi değişti olur. Bekarken böyle değildi olur. Sen bu akılları kimden alıyorsun olur. Olur da olur.
İş benim aileme gelince ama damat, pardon oğullarını benden çok severler ve ben bundan çok mutlu olurum. Bir kez olsun eşimin arkasından konuşmuşlukları yoktur mesela, benden önce onu sorarlar. Vs vs neyse.
Allah eşimizle bizim aramızı bozmasın. Amin.