0 oy
762 göst.
Diğer kategorisinde (17,501 puan) tarafından

image

yatak odasını temizliyeyim dedim bazadan başladım. Çok karışmıştı hurclarim yoktu..bende daha önceden eşimin giymediği gömlekleri kesip hurç yaptığımi hatırladığım hemen çıkardım onları giyilmeyen ne varsa doldurdum ilikledim size de fikir olsun kızlar. Şu büyük hurclar içi hala karışık bebem rahat durmadı diye içindekileri katlama fırsatım olmadı. Nasıl düzgün olmuş mu:D

12 Cevaplar

0 oy
(5,481 puan) tarafından
Kız nette hurclar gördüm baza için ugundu onlardan alsana ben alayım diyorum ustuleribe yazarım neler olduğunu diyorum 
(17,501 puan) tarafından
Bende geçen baktım canım alacaktım ama şu an çok sıkışığız ya araba aldık onun borcu var bir de aşağı eve kiracı gelecek diye aşağı eve dolap aldık. Eşimi şu an sıkıştırmak istemiyorum. En azından şimdilik böyle idare edebilirim:)
(5,481 puan) tarafından
Aynen canım su arabalar yokmu benim eşimde satın aldı arabayı bugün Bursa'ya almaya gitti 3 cü arabasida kaldı işlerini kendi yapacakmış mekanikci olunca bütün parayı o arabaya yatırdı resmen
(17,501 puan) tarafından
Valla araba iyi ama masrafı çok ya. Bir de motoru da var eşimin onu da satacak bakalım satarsa arabanın borcunu biraz kapariz yoksa hem araba hem motor çok masraf yapar
(5,481 puan) tarafından
Evet canım fazla oluyor eşimde motorda var maalesef benim 2 tane yazın genelde kullanıyor
(5,481 puan) tarafından
Kız motorlarda araba parası
-Reklam-
0 oy
(4,088 puan) tarafından

Güzel olmuş ellerinize sağlık. Benim de yorgan dolu kayınvalidem 3 annem de iki yorgan yapmıştı satmaya gideceğim sanki :D

(17,501 puan) tarafından
Benim de yorganlar baza altında idi ama ağırlık yaptılar bazaya altındaki tahta yamuldu hep. Onları kaldırdım çocukların kıyafetlerini ve koydum
(4,088 puan) tarafından
İyi yapmışsınız
(445 puan) tarafından
Kız satma çocuklarına sakla büyüklerin eli değmiş
0 oy
(6,017 puan) tarafından
Bmde atmadım gelin çiçeğimi;)
(17,501 puan) tarafından
Bende kıyamıyorum :)
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Ayy ne guzel fikirmiş uygulamaliyim. Kizimin kiyafetlerininyad gruplarina göre ayirip koyarim ya. Ben verelim diyorum eşim bi dursun diyo
(17,501 puan) tarafından
Eşim de birine verim diye ayırdı bende koltuk altının hizasından kestim kestigim yerden ve aşağı kısımdan diktim düğmeli yerden açıp kapatıyorum
(3,308 puan) tarafından
Emegine saglik fikir cok hosuma gitti. Cokda duzenli duruyo
(17,501 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(210 puan) tarafından
Çok mantıklı olmuş 
0 oy
(1,463 puan) tarafından

Mantıklı kız afferin kadın aklı bir başkadır :D

(17,501 puan) tarafından
Bende you tubede görmüştüm:)
0 oy
(11,008 puan) tarafından
Anaaa çok iyi fikirmiş :) 
(17,501 puan) tarafından
Evet bende you tubede görmüştüm :)
0 oy
(2,413 puan) tarafından
Baya mantıklı aslında :)) güzel duruyor daha ne olsun amaaan .d
(17,501 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Düzgün fena değil 
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Kocasının gömleğini kesip biçip hurç yapan kadın, öperim senin o mübarek elini :)))) 
0 oy
(136,706 puan) tarafından
emosum giyilmeyenleri at gitsin durdurdukca cogaliyo
(17,501 puan) tarafından
Aşkım onları gönderecem zaten. Oğlumun küçüklerini bırakacam küçük oğlana. Kızımın küçülenlerini teyzeme yollayacam hamile
0 oy
tarafından
Bazasinin  altı boş olan ben sjssj
(17,501 puan) tarafından
Niye kız. Hiç mi yastık yorgan ya da yazlık kışlık ayirinca koymuyorsun bir şey
tarafından
Ev büyük canm herseyin  yeri. Var bide öyle boş aburcbur yoktur  kislik  yazlık seyide yok bizde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 706 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,234 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 47 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mona rossa (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 360 göst.

413,343 soru