0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (677 puan) tarafından
Kızlar tabiki her şey Allah'tan ama yine de sizlere sormak istiyorum Bir buçuk aylık bebeğim var emziriyorum korunmasız tek seferlik ilişkide hamile kalma ihtimali var biliyorum ama böyle bir durum yaşayıp kalmayan da vardır illaki ertesi gün hapı alsam bebeğim emiyo eşimi o kadar uyardım ama oluverdi işte 

5 Cevaplar

0 oy
(2,971 puan) tarafından
Valla kızım 17 aylık, adetime 2 gün kala korumasız ilişki yaşadık ve 5 gündür adet olmuyorum. Yarın kan testi vericem :))) 
(677 puan) tarafından
Yaa korkutma beni:)))
(2,971 puan) tarafından
Valla ben bir şey yapmıyorum:)))
-Reklam-
0 oy
(677 puan) tarafından
Kızlar içimi ferahlatın biraz :))
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Ben 40 çıktığı gün korunmasız ilişki oldu ertesi gün hapı aldım kalmadım canım 
0 oy
(2,928 puan) tarafından
Benm dün arkadaş yazdı üç sene her yolu denedi çocuğu olmadı sonra bitane oldu o çocuk on aylık iki aylık hamileymiş bikere prazarvatif patlamış bikereyle hamile kalmış kız :D olmaz diye bişey yok bacım geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Valla oğlum 22 aylık her yolu denedik hap beni hastaandirdi prezervatif eşimde işe yaramadı spiralden korkuyorum 2 yaşını doldurduktan sonra başka hala baslarim diyerek geri çekilmeyle korunuyoruz yumurtlama günlerini de takip ederek o kadar dikkat ettiğimiz halde gerçek bi korunma yöntemi olmadığı için içim hep huzursuz oluyo bu ara adetim he erken oluyodu 1 hafta adetli 2 hafta temiz geciyodu şuan 18inci temiz günüm aklım çıktı dün erken gebelik testi yaptım korkumdan bilemicem olmuş olabilir de olmayabilir de napcan olsa aldircan mi nasibi var demekki yapcak bişey yok bi daha yapmayın oyle bian once başla kprunmaya 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 619 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde 16.08.2021 (14 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
21 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra800 (1,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yavrunun annesi (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,341 soru

23,678,497 cevap

310,109 kullanıcı

...