0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (1,694 puan) tarafından
Çocuğu hırçın inat huysuz olup oyun grubundan sonra sakın uyumlu olan var mı artık başka çarem kalmadı 

6 Cevaplar

0 oy
(1,063 puan) tarafından
Oyun grubunda uyumsuz olunca da girme bidaha getirme demişlerdi bı arkadaşa burda okumuştum,en iyisi kres canım bir ağlar iki ağlar üçüncüye alışıyor uyumlu oluyor beklemeyi öğreniyor paylaşmayı dinlemeyi 
(1,694 puan) tarafından
Çok pahalı canım maalesef kreşler
(14,153 puan) tarafından
Devletin anaokulu var
-Reklam-
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Canım konusmasi nasıl peki . Oyun grubunda sosyellesiyorlar aslında iyi olur
(1,694 puan) tarafından
Konuşması gayet güzel
(5,481 puan) tarafından
Bazen anlatamayincada hircinlastiklari için sordum canım yaşı tutuyorsa kresede yollayabilirsin iyi olur onun icinde
(1,694 puan) tarafından
Kreş düşündüm ama üç yaşında bu yaş için olanlar çok pahalı
(5,481 puan) tarafından
Maalesef öyleler ya herşey uçtu gidiyor Rabbim sonumuzu hayır etsin
(1,694 puan) tarafından
Aminn inşaallah canım
0 oy
(4,574 puan) tarafından
Huy değişimi demeyelim de, orada enerjisini atınca belki evde o kadar huysuzluk yapmayabilir. Bir de evde bizlere nazları çok geçiyor, orada dinlemeyi, düzeni yavaş yavaş öğrenebilir.
(1,694 puan) tarafından
İnşaallah canım ya
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Aynı kızım anlattığınız. Ben kreşte buldum çözümü. Uçup gitmedi tabii bu özellikleri ama hafifledi çok şükür.  
0 oy
(4,243 puan) tarafından
Oyun grubu surekli aynı yere gitme ile gerçekten çok faydalı çocuk hem ortama alışıyor rahatlıyor (ev harici bir alanda kendisine konfor oluşturuyor) hemde belirli bir süre sonra kendi yaşıtları ile kendi iletişime geçip birlikte minnoş minnoş oynamaya başlıyor.Emin ol başta her çocuk gibi bir uyum süresi olacaktır.gidip gelerek alışacak.Direk hop kreşe göndermek daha zorlayıcı olurken zaten belirli haftalik düzende bir yere giderek sonrasında kreşe uyum konusunun daha az sancılı olacağına inanıyorum ben benim kizim 35 aylik ben haftada 2 götürüyorum gayet memnunum.
(1,694 puan) tarafından
Ayy inşaallah ya benimkide 35 aylık
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Bende ramazandan sonra başlayacağım.hircin değil yaramaz illaki ama etrafımda çoluk çocuk yok park için soğuk.hem sosyallessin diyorum değişiklik olur bir sürü etkinlik yapıyorlar yaş gruplarina göre.konustum işte rezervli gideceğim hafta arayacağım iyi olacak inşallah.haftada bir bı deneyeceğim bakalım yavaş yavas okul ortamına alistaracagim .bezi ilkbaharda inşallah bırakacagiz.ozmaan üç yaşına girince yarım gün de krese vereceğim 4 yaşında da kaç saat olur bilmiyorum yazdiracagim artık duruma göre.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 75 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (954 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 88 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Bettypi (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (583 puan) tarafından soruldu

413,792 soru

12,455,611 cevap

46,470 kullanıcı

Kategoriler

...