0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar sorum yukarıda, doğum yapalı 3 ay olacak, özellikle geceleri emzirmeye kalktığım zaman karnımda ve kasıklarımda sancı oluyor.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üşütme canım ustukce ağrı sancı olur ayaklarını sıcak tut elinden geldiğince 
tarafından
Aslında hiç üşütmüş gibi değilim bilmiyorum yaa özellikle 1 haftadır devam ediyor ama sadece geceleri oluyor. Hamile olduğumu öğrenmeden önce de kasıklarımda ağrı oluyordu. Adette doğumdan sonra 1 gün oldum sadece başka olmadım, insaAllah hamile değilimdir. Öyle olsaydı kasık ağrısı gündüzde olurdu herhalde değil mi
tarafından
Şüphen varmı canım bnm
tarafından
Malesef :( eczaneye gidebilsem test alacağım
-Reklam-
0 oy
(15,472 puan) tarafından
Olmadı bende, şimdi adet oldum ilk diye heralde bel ağrısı var normalde olmazdı 
(15,472 puan) tarafından
2 doğumumda da 40 çıkınca adet oldum canım

Merhaba yoksun her şey yolunda mı evet yarından sonra 2 aylık olacağız
(14,945 puan) tarafından
Maşallah sağlıcakla büyüsün inşallah
Yani canım ne yolunda nede değil işte elimi eteğimi çektim her şeyden sadece sorumluluklarimi yerine getiriyorum duygusal bi şeyim kalmadi
(15,472 puan) tarafından
Uzun zamandır gözükmüyordun farkındayım canım prenses nasıl
(14,945 puan) tarafından
Iyi canım çok şükür inatlaşma dönemi artık gündüz uykusunu da kisaltti
Senin bebisler nasıl kıskançlık var mi
(15,472 puan) tarafından
Yok şükür bakıyor kardeşine bez pişik kremi getiriyor kendince yardım ediyor odasından sesi gelirse geliyor ben gideyim mi diyor izin verirsem gidiyor yoksa bekliyor
0 oy
tarafından
O çok normal canım özellikle emzirirken oluyor rahim kendini toparlıyor çünkü bu yüzden ağrıyor.  Göğüs rahim bunlar biebirine çok bağlantılı şeyler ben 1 yıl oldu doğum yaptım benim bile zaman zaman oluyor. 
tarafından
Gerçekten miii ya hamilelik belirtisi sandım içime su serptin çok sağol yaaa

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 263 göst.
0 oy
2 cevap 154 göst.
0 oy
3 cevap 164 göst.
5 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 121 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,576 soru

24,493,120 cevap

357,782 kullanıcı

...