Bence icin icini yiyecegine kibarca cevaplarini verirsen onlarda durmalari gereken yeri ogrenirler. Benim esimin akrabalarida koye niye gelmiyosun diye darliyorlardi. Cevap olarak " geliriz insallah ya" diye gecistiriyordum. Baktim bunun sonu gelmiyor. En sonunda istemiyorum sevmiyorum ki gelmiyorum dedim. Tabi yumusak bir sekilde onlarin yaptigi gibi tatli tatli laf sokarak yaptim.
Gelmiyorsun,evden cikmiyorsun diyenlere de size gelmeyip , sizin gormediginiz yerlerde gezip orda burda fotograf paylasmiyorum diye gezmedigimi dusunuyorsunuz. Bir dahaki sefere size haber veriyimi diyorum gulerek bozuluyorlar.
Esimin yengesi gelinler is yapar sen niye is yapmiyosun diye laf sokmaya calisti. Senin ocakta yemegin yok mu beni dusuncegine yemegine bak dibi tutmasin dedim. Sonra arkamdan ben ona küstüm saka yapmistim demis. Bende denk geldigimde bana küsmüssun cok kirildim bende sana şaka yapmistim halbuki dedim. Bakakaldi.
Demem o ki kimseye yaranamazsin.Ben oyunu kuralina gore oynayip kendi diledigimi yasama taraftariyim.