Kızlar çok mutsuzum evlendigimden beri .. Eşimin ailesi dış görünüşüm ile alttan laf sokmuştu bunlar beni çok yaraladı belki ben öyle algıladım ona da emin değilim ama şuan yeni meselem beni darlamaları .. Evde oturmayı vakit geçirmeyi seviyorum evcil bir insanım atanamadim da zaten bir iki yere sordum iş için ama deneyim istiyorlar . Neyse konu şu burda hep eşimin ailesi var ve sürekli eve kapanma bilmem ne diye beni darliyorlar her karşılaştığımızda onlara gittigimizde gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz o yüzünü gördük falan filan . Gitmek istememin bir sebebi de şu sürekli taşlıyorlar sanki ya da hadleri olmayan yorumlar yapıyorlar işte yengesi mesela şimdi sen çocukta yapmazsın ders calisicam atanacam ben illa diye evinde otur çocuk yap bak tarzı konuşuyor. Yine bu yengesi beni köye git kaynana yardım et diye aramıştı . Sonra teyzesi kayınvalidemi aramis bunlar hiç gelmiyor diye ki gittik iki kere (evlendigim bir yıl oldu ancak kpss çalışıyordum) bana çok tuhaf geldi şikayet eder gibi bende eşime sordum teyzenin oğlu annen buraya geldiğinde her seferinde ziyaret etmeye geliyorlar mı diye en son ki seferler gelmediklerini söyledi bilmiyorum artık çok daraliyorum tam olarak da derdimi anlatamıyorum. Zaten başta kalbim kırıldığı için yüzlerini göresim de yok bir de böyle hep yok kilo almışsın yok neden evden çıkmıyorsun bilmem ne ne yapicam ben bunlarla.
1,491,598 soru
24,373,367 cevap
348,172 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın