0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (0 puan) tarafından
Oglum 1 yaşında ve sulu ishal dakka başı altına yapıyor ve pişik oldu ne yapmam lazım 

6 Cevaplar

0 oy
(3,282 puan) tarafından
Yuksek Ateş varmi 
(0 puan) tarafından
Yok hayır sadece sulu ishal ve cok yapıyor altına
-Reklam-
0 oy
(482 puan) tarafından
Ya benim oğlumda da öyle ama başka hiç bir belirti yok ne kusma ne ateş cok şükür masallah ama öyle ishal ve pişik günde 10 kez bez değişiyorum sizde ne belirti var 
(0 puan) tarafından
Bendede belirti yok sadece ishal sürekli bez degiştiriyorum annem şimdi dedi nar ekşisi içir onu deniyorum içirdim şimdi
(482 puan) tarafından
İştahı da  son zamanlarda çok açık mı
0 oy
(1,579 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir ama Dr götürün derim tedbir amaçlı vücudu sussuz kalır 
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Ateş titreme halsizlik varmı keyfi yerinde mi birde sivi alımı nasıl 
(4,248 puan) tarafından
Her bez degisimi ılık su ve pamukla silip pisik kremi kullanın ishalde kakanın asit degeri yükseldiği için hemen çarpıyor
(0 puan) tarafından
Maşallah yemesi içmesi güzel sürekli su veriyorum sıvı kaybı yaşamasın diye
(4,248 puan) tarafından
Tamam o zaman bu gece ateş takibi ve sık bez degisimi ile  minnosu takip et sorun olmayacaktır acil durum için evde calpol yada dolven var değil mi yarın da pediatriye götür.
Beslenmede ayran su muz haslanmis patates muz pirinc lapasi az porsiyonlayarak ilerlersen daha iyi olur zaten ishal daha fazla yormadan için.
Ama gözün ustunde olsun çocuk küçük baktinnisler değişiyor hiç bekleme acile git.
0 oy
tarafından

birebir canim bebeklerim için.

image

evde muhakak bulundurduğum bir ilac 
(0 puan) tarafından
Teşşekkür ederim
0 oy
tarafından
1 haftadır  günde 4 kere kaka  yapıyor  bende yoruldum  ishal  gibi kokulu  falan 
tarafından
Normlde yemek yemyn çocuk ama son dönemde deli gibi  yiyor biraz ona bagladim  acikcasi  yemek sonrasi  yapıyor  ateş vs de olmynca  üzerine dusmedim  acile gidecgiz  bir baktrrm  yinede
(4,248 puan) tarafından
Kaka sayısı artınca iştah artıyor zaten (hastalık vs olmayınca) o kısım normal ama kilo alamıyorlar.Benim kizda mikrop almış ilaç vermediler sonra ısrarla prebiyotik kullanımına rağmen 15 gün daha sürdü ilaclar falan kullandık geçmedi en son çocuk gastroenteroloji götürdük mikrop sonrasi laktoz intoleransi olmuş bir damla verdi 21 gün kullandık bitti
tarafından
Allah allah valaha atak geçiyorum  inanin karnını doyurdgma şükür ediyorum  iyleseym  gotururm hemen
(4,248 puan) tarafından
Miktar artarsa 4 den fazlacm kokulu olursa extra değişen birsey olursa dikkatini çeken atlama valla ne olacağı belli olmuyor.Gecmis olsun
tarafından
Teşekkür ederim  atagim  2 gundur var yarın bitter atak çarşamba  gideriz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
19 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehtapdgrm (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 235 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eminebbk (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eminebbk (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
15 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,703 soru

23,611,389 cevap