4 ay olacak neredeyse gece uyku problemimiz var daha önce de post açmıştım üstünden aylar geçti düzelen hiçbir şey yok gitgide daha da kötü oluyor sanki hamilelik boyunca her gece 2 yada 3 gibi uyanır oğlum sabah 8lere kadar uyumaz. Bir sıkıntısı yok hasta değil diş değil ağlaması yok kalkıp gündüz gibi hareket etmek istiyor. O zaman hadi bir şekilde hal oluyordu gündüz uyuyor dinleniyordum ama şuan 14 günlük bebeğim var ikisine aynı anda yetmek zor oluyor ikisi aynı anda uyaniyor ne yapacağımı bilmiyorum eşim ne kadar yardımcı olmaya çalışsa da bir yere kadar sabah işe gidiyor oda. 2 kez doktora götürdüm vitaminlerle bir sıkıntı yok diş değil yani ne yapmam gerek gündüz uykusunu kestim yok yok yok. Artık beynim algilamiyor yani 1 gün değil 2 gün değil 10 gün değil 1 ay değil 3uncu kez doktora gittik daha birkaç gün önce melisa ekstresi diye bir şurup verdi kullanmak istemedim belki düzene girer diye dün ve bugün verdim artık dayanamıyorum çünkü yok yine işe yaramıyor ben ne yapicam böyle aklımı oynaticam