0 oy
626 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Daire 1 diye mi oluyor anlamıyorum kapı açılmıyor bize basılıyor kargocu geliyor bize basıyor misafir geliyor başkasına bize basıyor artık çok sinir olmaya başladım sabah gece demeden başına gelen var mı 

28 Cevaplar

0 oy
(455 puan) tarafından
Bizimde öyle canım tam çocuğu uyutuyorum zil çalıyor sabahın erken saatinde geç geç saatte kargocusu postacı sütçü misafir yine başkasına gelen hele sütçü sürekli basıyordu en son nereye geldiğini biliyorsun sürekli benim zilime basipta beni rahatsız etme senin yüzünden çocuk uyuyamiyo yeter artık bu kadarda olmaz dedim bir daha asla basmadı bende 2. Kattayim ve zilim 4.zil olmasına rağmen bana gelene kadar 3 zil daha var inadına ben çok sinir oluyorum 
-Reklam-
0 oy
(100 puan) tarafından
Canım valla en sinir olduğum şey kiradayken bana da öyle çalarlardi şimdi kendi evime geçtim çalmıyorlar çünkü zilim yok varda bozuk çok şükür tamir etmeyi düşündüm sonra vazgeçtim  küçük bebelerim var hemen uyanırlar diye kalsın dedim:)
0 oy
(5,352 puan) tarafından
Aynısını ablamda  yaşıyor  daire 1 de kalıyor  gelen başar zile oysa  onla eşi  tek  kalıyor  sanarsın yüz kişi geliyor o eve zil susmak bilmez  en çokda  çocuklar basıyor 
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Bizimde aynı söktük zili kafamız rahat shsjajanjana
0 oy
(13,229 puan) tarafından
ben de en üst katta oturuyorum diye zike basıyorlardı. yöneticiyw söyledim, ya uyar ya da benim zili sök dedim. çok şükür artık basmıyorlar. 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Benımde ıkı bi ara bana basıyolardı sinir oluyorum açmıyorum
0 oy
tarafından
Ay annemlerde öyle 4 numarada oturuyolar herkes onlara basiyo ve oranında yerlisi değiller hani yönetici falan da değil heralde kapıyı açan olmayınca bütün zillere basiyolar diyoruz karşı dairedeki adam kapiyayazi aşmış kime gelsiysenin onun zilinr basın 3 numarada bebek var demiş 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 935 göst.
26 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 660 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 718 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 774 göst.
29 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yargıç. (2,635 puan) tarafından soruldu

410,337 soru

12,340,378 cevap

39,615 kullanıcı

Kategoriler

...