0 oy
517 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,822 puan) tarafından

Kızlar bugün ağdaya gittim lavaboya gittiğimde aniden tuvaletim geldi kendi çıktı hatta

Baktım iç çamaşırda Damla Damla iki üç tane kan vardı kuaförümü aradım acaba kökler kanadı mı diye sordum yok hayır dedi tuvaletimi yaptıktan sonra sildiğimde bir damla kan yine gelmişti nişan mıdır ne yapmam gerekiyor nişandan ne kadar süre sonra doğumumuz gerçekleşti

Gebelik haftası 36+3

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim nişandan ertesi günü doğurmuştum 
(1,822 puan) tarafından
Nasıl oluyor tam şuan gelmiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim nişan 38+6 da gelmişti 40+4 de sezeryan çok stres olma derim 
0 oy
tarafından
Nişan damla olarak değilde pıhtı gibi gelir. Böyle sümüksü bir kıvam olur 
0 oy
tarafından
Cıvık mıydı canım sümüksü bir akıntı 
(1,822 puan) tarafından
Ya ilk olduğunda iç çamaşırında şeffaf akıntının üstünde damla kan vardı ama şuan ped koydum seffafi emmiş olabilir ama halka şeklinde kan var küçük
tarafından
Yavaş yavaş geliyor sıpa :D sen acilden giriş yap muayene ol ne olur ne olmaz baktır bir
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Post yeniden düşsün 
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Benim 38.haftamda nişanım geldi 40ı doldurunca mecburi sezeryana alındım gelmedi benim bebiş
0 oy
(3,766 puan) tarafından
Panik yapma canım nişan gelmesiyle hemen doğum baslamayabiliyor benim bir ay önceden geldi hatta doğum başlamayınca artık suni sancı almak zorunda kaldım eğer çok kanaman olursa ağrın olursa ya da suyun gelirse ya da bebek hareketlerinde azalma hissedersen hastaneye git bana o zaman öyle demişlerdi son zamanların dikkat etmelisin 
(1,822 puan) tarafından
Kanama tam olarak nasıl iluyir toplasan 6 7 damla olmuştur aralıklı şekilde çokta değil iğne ucu kadar
(3,766 puan) tarafından
Afedersin sümük gibiydi bir kere oldu sonra acile gitmiştim orda alttan muayene ettiler öyle olunca tahriş oluyor tekrar öyle akıntı oldu bebeğin hareketlerinde sorun var mı ya da sancı var mı
(1,822 puan) tarafından
Sancı var ara ara
(3,766 puan) tarafından
Sancı sıklığini takip et doğum zamanı çok dikkatli olmak gerekiyor sagsalim kucağına al inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 143 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Filiz Akkoca (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 935 göst.
31 Mart 2026 Diğer kategorisinde Nezireeylul (1,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
15 Ekim 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 452 göst.