Kızlar annem bana uzak oturuyo yani torununu her gün göremiyor ayda bir biz gidiyoruz yada onlar geliyor ama saat 10 da bir 4 de bir ve akşam 8 den sonra belki on kez telefonda görüşme yapıyorlar.
Bugünde kaynanam işe gitti. Kaynanam annesini ve babasını getirdi biraz da bende kalsınlar diye ise gidince sabahtan bu saate kadar ben ilgilenmek zorunda kaldım iki ev olarak düşünün.
Yaşlılar eski usul 9 da kahvaltı 1 de öyle yemeği 3 de çay faslı sonra misafir geldi onlara çay yemek derken akşama Kaynatam ve kaynanamda işten geldi onlara sofra kur et derken zaten yoğunum o sıra da annem aradı ben rana ile konuscm. Diyorum ki annecim yaşlılar var annemler burda kalabalık şuan rana da dedesi ile oynuyor e biz akşama kadar özlüyoruz dedim anne daha öğlen konuştun beni zora sokma eve geçince ararim yada yarın evdesin yarın gün boyu konuş
Bağırdı bana kapattı şimdide teli açmıyor saka gibi kadın ya
Zaten akşama kadar yorulmuşum 1 günlük bekle ertesi gün konuş göstermeyen etmeyen yok. Harici kayınpeder oynarken nasıl elinden çocuğu alayimAllah için onlar varken teli verince de onların hal hatrini sormuyor pat kapatıyor. Peder sormazsa hiç sormuyor bende onların yanimda açmak kısaca istemiyrm