0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (1,313 puan) tarafından
Teşekkürler 

6 Cevaplar

0 oy
(5,163 puan) tarafından

Valla annemgilde var hepte çok güzel olur çok güzel kabarır bende anlamadım :D

Anneme soruyorum nasıl böyle oluyor Bismillahirrahmanirrahim diyorum diyor e bende diyorum :D

-Reklam-
0 oy
(3,230 puan) tarafından
Ne yaparsan yap unun kalitesi önemli bence 
0 oy
tarafından
Öyle gıcık bi fırın icat etmişler ki camı yok bakacak fırını açınca sıcak hava gidiyor ve kabarmıyor annemgilde yıllarca yaptım tutmadı pogaca kurabiye türü güzel oluyor kek pıss iniyor açınca ankastre fırınım benim tepsi boyunca kabarıyor pofuduk ve lezzetli oluyor 
0 oy
(454 puan) tarafından
Püf noktası olduğunu sanmıyorum yapıyorum kabarıyor ama ortası daha çok kabarıyor şekilsiz oluyor
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Davul fırın bir başka güzel yapıyor ama koyacak yerim yok yoksa kullanırım.
0 oy
(2,910 puan) tarafından
Savul fırında pişen kekin tadı ayrı bi güzel annem yapınca evin her tarafı miss gibi kek kokardı. Bi kere yaptım çok güzeldi ama dibi hafif yanmıştı ikisinin birden açmıştım bence önce altını açmak lazım sonra altı kapatıp üstünü açmak 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
2 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Tubik86 (487 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 703 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
11 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 269 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu

404,214 soru

12,109,367 cevap

36,430 kullanıcı

...