0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Durduk yere kardeşiniz ortaya çıksa ne yapardınız?

31 Cevaplar

0 oy
(1,186 puan) tarafından

Zenginse çok kabuşlenirim çulsuzsa görmezden gelirim :P şaka şaka valla bilmiyorum insan heycanlanır heralde sevgi konusunda bilmiyorum kanım kaynar benim kesin :)

-Reklam-
0 oy
(9,653 puan) tarafından
Kız allah korusun nasıl da biliyosun müge anlı sorularını:D
0 oy
(3,618 puan) tarafından
3 krdesiz bi abim bi bacim var allah sahit ikisindende bi hayir gormedim  ikiside hayatimin icine ettiler oyuzden 3. Kardese gerek yok  esimde 2 kardes oda abisinden cok darbe yedi genel olarak kardes bos is ama simdi oglumun kardesi olcak insallah cok guzel yetistircem simdiden oglumu asiliom abim gibi yapmasn bacisina..
0 oy
tarafından

Annemin cıktı üç tane hemde :)

0 oy
tarafından
Babamın pek mali mülkü yok miras kalmaz şansına küs derdim☺☺☺
0 oy
tarafından

Çıktı valla mal gibi kalmistim:D

tarafından
Gerçekten miiii:/
tarafından
Evet öyle dusundugun gibi değil ama :D anneminde babaminda ikinci evlilikleri ben daha önce evlenip ayrılıp birbirleriyle evlendiklerini biliyordum ama ikisininde ilk evliliğinden çocuğu faln yok diye biliyordum 11 yaşında öğrendim annemin önceki eşinden oğlu varmış ben şok nasıl kotu hissetmistim kndimi çünkü tek çocuktum daha bunu hazmedemeden birde annemin hamile olduğunu öğrendim o yaşta kalpten gidicektim :D

Şaka bi yana değişik bi duygu  annem 1.5 yaşındayken bırakmış ayrılmış abimi babasi babaannesi buyutmus annem babası istemediği için yanına alamamış sonradan babamla evlenmişler babam demiş goturuyum gorus vs ama  diğer taraf cirkef kavga çıkar eder diye babamla gitmeye de cesaret edememiş abim askere gidecekler ogrenmis annesinin yaşadığını öldü biliyomustu :(. Evin önüne geldi annem bahcedeydi ben anneanemle balkondaydim annem kime geldiniz buyrun dedj anne ben ozgur senin oğlunun dedi bizde göz yaşları sel annem yığılıp kalcakti nerdeyse :( ayyy öyle çok samimi olamadılar ama arada arar konuşurlar gelir giderler bende telde konusmam ama eşimle bayramda gittik evine evli smdi 5 yasnda oğlu var :)
tarafından
Ayyy tüylerim diken diken oldu..... Tam bir film hikayesi
Ayyy ben şokkkk
tarafından
Evet o ilk karşılaşma Türk filminden sahneler gibiydi ..
0 oy
tarafından
Dna isterdim ve neden sonradan ortaya çıktığını araştırırdım 
0 oy
(786 puan) tarafından
Ya bi git derimm :D çünkü görmedim kardeslerimm var herhalde
0 oy
(126,895 puan) tarafından
Babam hapi yutmus olurdu ☺️
0 oy
(887 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aman bacim bnde dort tane var hepsinden ayri çekiyorum bi taneyi daha cekemem...tövbe yarabbi
0 oy
(5,938 puan) tarafından
Kucak açardım ❤❤❤

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,069 göst.
15 Mart 2022 Aile kategorisinde Bsrdrk (1,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 319 göst.
26 Şubat 2023 Aile kategorisinde Myangell (647 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 278 göst.
20 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kelebekk1 (4 puan) tarafından soruldu

407,805 soru

12,242,475 cevap

37,025 kullanıcı

...