Kızlar kızlar süt sıkıntısı çekenler buraya bir süt arttırma formülü buldum. Trabzon hurması denen turuncu domatese benzeyen meyve varya ondan iki tane yiyip yarim litre su iç seyreyle sütleri otur puding yap o derece sıkı ti yaşayanlara duyrulur
Ben bol bol yeşillik ve soğan yiyorum oda güzel arttırıyor. Hatta sabah kavltisinda soğan kavurup içine yumurta akıtıyorum. Herkes sevmeyebilir ama sırf sütüm olsun diye yapmadigim birşey yok Bol su içiyorum. Lactamilin anne çayı var onu tüketiyorim günde 1 defa. Elma, ceviz, ballı muz ve havuç( acayip süt yapıyor havuçta) yiyorum ara öğün olarak. Sebze tüketmeye çok çalışıyorum oda kaliteli süt yapıyor. Keçi boynuzu pekmezi yiyorum 1 tatlı kaşığı. Aklınızda bulunsun bunlar. Hem hasta olmamak için hem süt için hem sütün kalitesi için faydalı şeyler.
Valla mı kız peynir de yapabilir miyim
O (Trabzon hurması değil) (cennet meyvesi) canım ben çok severim ama hemen su içmem yoksa azım kekremsi oluyor
O meyveyi satın alırken yumuşacık olmasına dikkat edin. Çok olgun olması iyi. Öbür türlü sert olanlar ağız buruşturuyor daha da yemek istemiyosun yoksa.
Hindistan cevizinde anne sütünü artıran yağlar var. Ben denedim çok güzel süt yapıyo. Bir sabah kalktığımda hep süt akmıştı öyle çok yapıyor.
Bir diğer süt yapıcı da dere otu. Tuzlayın limonlayın yiyin sonra Allahhhh
Bende neden hicbir sey ise yaramiyor yaa
1,493,069 soru
24,395,771 cevap
349,740 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın