0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (377 puan) tarafından
herkese merhaba. bugün mutfakta küçük küçük beyaz böcekler gördüm ama gözle zor görülen türden. internette toz böceği diye geçiyor. daha önce başına gelen oldumu. olduysa ne yaptınız. ilk defa başıma geliyor böyle bir şey. nemli kuflu yerleri çok sever yazıyor. bizim evde rutubetli ama gecen sene böyle bisey olmadığı. mutfağın peteği yanmıyordu soğuktu hep. bu senede açtık sıcaktan olabilirmi 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,716 puan) tarafından
Ben kiracı oldugum zamn çok çektim onlardan ya bütün evi kıyafetler yatak yorgan kışın ortasında yıkamıştım 
(377 puan) tarafından
ilaç sipariş verdim umarım ise yarar. 2 taned3 küçük çocuk bir yandan onlar bir yandan o zıkkımlan. siz nasıl başardınız yenmeyi.  siz yıkadıkça da ciktilarmi yine naptiniz
(377 puan) tarafından
yazın bitiyormu bu zıkkımlan birde gercekten
(1,716 puan) tarafından
Valla hep yıkadım birde elbise dolabı yani herşeyi didik didik ettim hep taki havalar düzenlene kadar sonra azaldı ve ondan sonra tedbiri elden bırakmadım ki hem nemden dolayı hemde ev sobalıydı o odamdan balkona çıkılıyordu benim yakacak odunlarım ordaydı onlardan da gelmiş olabilir bilmiyorum yaza girdikten sonra balkonuda yıkadım ay çok kötü gerçekten
(1,716 puan) tarafından
Baktın baş edemiyorsun ilaçlat mutfagı profesyonel ilaç firmaları var onlarda yapıyor
(377 puan) tarafından
anladim. aldığım ilaç gelsin bir bakalım. şuan aklıma geldi tahta bir baharat standim var acaba onda mi oldu aklım almıyor. gecen sene yoktu cünku bu zamana kadar yine yoktu. ama 3 gündür çıktı. mutfak dolaplarını defalarca sildim ettim  yine tek tük çıkıyorlar. yani baya strese soktu beni bu durum
-Reklam-
0 oy
(60 puan) tarafından
Aktarlarda böcek ilaçları var onlardan al ve bunlar hali içinde ürerler genelde
(377 puan) tarafından
benimkiler mutfak dolaplarında gördüm. normalde yoktu öyle bisey. küçücük beyaz şeyler.  şuan her yeri çamaşır suyuyla sıliuorum. internette buldum ilac

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 169 göst.
0 oy
5 cevap 232 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,438 puan) tarafından soruldu

Kategoriler