0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Kızım üç yaşına girecek sanki 1 bşk yaşında gibi boyu var gören de öyle sanıyoe yaşını söyleyince şok geçirenler oluyo bende rahatsızım bu durumdan bu boy uzatmanın bir formülü yok mudur ya

6 Cevaplar

0 oy
(1,331 puan) tarafından
Allah'ım kız çevreye ne bakiyon sen. Daha küçükler illaki uzar. Takma canım sen kafana. Bol zıplasin hoplasin . 
(6,197 puan) tarafından
Hea aynn benim cokbilmis haset fesat nefret edilesi kuzenim oglunun 23 aylikken boyunu 108 cm diyordu:)  bende ualn diyodum benim kiz cuce mi kalacak ne . Tamamen uydurmasyon .
(1,331 puan) tarafından
3 girecek kızım boyu 90 larda canım . Erkek ile kız boyu farklı oluyor. Erkekler daha uzun oluyor. Hemşire dedi bize. Sen takma. Onunkinin boyu uzunmuş. Seninki normaldir. Boy grafiği var oradan da bakabilirsin
(6,197 puan) tarafından
Yok canim ozamanlar o kuzenimi gayet iyi niyetli samimiyiz kardes gibiyiz saniyordum. Sonra hasetligini ogrenince farkedince suan Allah 1 dese gider cami hocasina sorarimminanmam ona.
tarafından
Canım benim oğlum beş yaşına girdi bak boyu 115 o kuzen az sallasin
tarafından
Erkek de var üç yaşında mesela oda 100 cm
-Reklam-
0 oy
(727 puan) tarafından
3 yaş ise boyu kaç cm ki
0 oy
(2,231 puan) tarafından

Kaç cm ki .

0 oy
(743 puan) tarafından
Doktora götur canim herhangi bir saglik sorunu kemik gelisim sorunu filan yoksa hiiic umursama uzamasam ben uzamazdim o kadar kisa ve minyondumki simdi 175 im 
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Çocukken boy uzunluğuna hiç takılma. 64 cm doğdum. İlkokul 4 e kadar arkadaşlarımdan açık ara uzundum. Hatta uzunlugum yüzünden doktor doktor gezdik. Sonra zaten ergenliğe girdim erkenden, sonuç 160 kaldim :D 
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Sürekli zıplasın, mümkünse trambolin alın ama dikkatli kullanın çok yükseğe zıplayınca Allah muhafaza çok ciddi kazalara sebep olabiliyor. Bunun dışında barfiks alin kapıya takın biz öyle yaptık vidalamadan sadece kapıya sabitleyip sıkıştırarak kullanıyoruz etkisi olduğunu düşünüyorum. Bir de argivit focus alın bu da boy uzatan güzel bir takviyedir. Şifa olsun kuzuya 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 585 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 527 göst.
+1 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
5 cevap 205 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (296 puan) tarafından soruldu

411,070 soru

12,373,375 cevap

42,606 kullanıcı

Kategoriler

...