Mrb kizlar
Benim evim ayrı , eşimin ailesi ile yaşamıyorum ama.esimin ailesi eşimin kafasına giriyor beni tekrar evin üzerine götürmeye çalışıyor , ve tabiki eşimde onlar ile aynı fikirde bende bu u kabul etmiyorum elimde gelen her türlü tepkiyi veriyorum, benim bu oturduğum evi adam sattığı için başka bir eve geçmemiş gerek 4 ay sonra , onlarda eşime sen bizimle yasarsan fazla masraf olmaz diyor eşimin kafasını dolduruyor , bu duruma karşı başka nasıl tepki verebilirim siz olsanız ne yapardınız ...
Oyuncak mi ya gel otur sonra ayır sonra bi daha gel
Azıcık aşım ağrısız başım ☺️ Kuru ekmek yerim ama huzurumu bozamam de kocana açık açık. Ev üstüne ev olmaz. Olmadığını gördün sen de de. Bi şekilde ikna etmek zorundasın canım benim. Zor çünkü olmaz yani.
Kaynanamgil 5+1 bi eve taşıncaklar. Ev resmen hipodrom gibi at koşturursun. 4 kişiler evde de. Şakayla karışık bana dediler ki size de bi oda yapalım burda diye. Ben de dedim ki, evet bi misafir odası yapabilirsiniz belki gelir kalırsak dedim oturdu kçının üstüne. Senin slak kocan da otursun oturduğu yerde olan huzurunu bozcak karısıyla anasıyla uğraşcak durduk yere
1,492,611 soru
24,388,890 cevap
349,160 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın