0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında kollarında kırmızı noktalar çıkmıştı doktora gittik egzama dedi (kaşıntı hiç yok) bi iğne yaptı iyi geldi bir kaç gün sonra tekrarladı kortizonlu kremler hiç bir şey geçirmiyor ve suan tüm vücuduna yayıldı her yerinde var. Cuma günü alerji testi yapılacak ama şimdiye kadar hiç bi şeye alerjisi olmadı bide onun sonucu Allah bilir kaç günde çıkacak onu bekleyene kadar korkuyorum bunun sonu ne olacak başka bi hastalık mı acaba diye insanın aklına her şey geliyor. Egzama böyle vücuda yayılan ve geçmeyen bir şey mi yoksa iç hastalıklara mı götüreyim ne yapayım bilmiyorum ki 

3 Cevaplar

0 oy
(2,730 puan) tarafından
Mustela stelatopia kremi denediniz mi ? Benim kızımda da gögüs kısmı egzamaydı. Çok iyi geldi.1 hafta kullandım geçti şükür. Kızım Atopik ciltli mecburen her banyodan sonra vücudunu kremlemek zorundayım. Nemli tutmak zorundayım. Yoksa yine tekrarlıyor. 
(454 puan) tarafından
Evet onu kullanıyoruz eczacı tavsiyesi üzerine aldık ama geçirmedi aksine her gün yeni bir yerinde çıkıyor. Sizde kaşıntı var mıydı acaba?
(2,730 puan) tarafından
Yok. Kuruluk vardı birde çatlıyordu işte gerginlikten.
-Reklam-
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Alerji testi sonucunu bekleyin, eğer alerjisi çıkmazsa düzgün bir nemlendiriciyle atopik ciltler için olan hergün nemlendirin. Sıcak suyla banyo yaptırma, ılık olsun. Yumuşatıcı kullanma. Pamuklu kıyafetler tercih et ve çok dar giydirme. Egzama durumu hastalık, diş gibi vücudu strese sokan şeylerde artar maalesef. Düzenli cilt bakımı ve özen göstermek lazım sürekli. Geçti deyip bırakmayın bakımlarını. 
0 oy
(5,537 puan) tarafından
Kendim için bugün gittim saç egzmaasi var doktora sordum vücuda yayilirmi yok dedi ama vücutta egzama varsa yayılır demişti 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
6 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayat12345 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.
6 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayat12345 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
0 oy
13 cevap 269 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (454 puan) tarafından soruldu