0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (846 puan) tarafından
Benimki bır yaşında 13 ay olacak yürümüyor olduğumuz yerde kış yağış olayı bitti ama akşamları ruzgarli ve soğuk eşim günü gününden gezmekten nefret ediyor şimdi de çocuğu öne sürüyor soğuk diye bebek arabasinda kalın da giydirsem montka külotlu çorap battaniyesi olsa çıksak diyirum 6 7 gibi bir çay içsek bir yürüyüş yapsak bir iki saat ama yok diyor soğuk diyor hasta olur diyor gurbetteyiz gidecek kimse yok çok sıkılıyoruz ben de oğlumda tek git diyeceksiniz zaten o görevdeyken hep tekiz ama çocukla tek sıkılmışim zaten hep tekiz bikmisim onunla bişey yapmak istiyorum sosyal çevrem pek olduğu söylenemez sizce eşim abartiyor mu siz çıkıyor musunuz serinken

4 Cevaplar

0 oy
(1,241 puan) tarafından
Evet ben çıkıyorum karda kıştada çıkıyorum. Çocuk soğuktan hasta olmaz terlerse hasta olur. Yabancı ülkelerde cocukları karda balkonda bırakıyorlar uyurken 
(846 puan) tarafından
Benimki laftan anlamiyor aslında onu bahane ediyor çocuğu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bayburt’ta hava sürekli soğuk ve yollar bazen karlı bazen değil kar yağdığında bile çıkmıştık yağmurluk geçirdim bebek arabasına öyle kat katta giydirmiyorum şükür hasta da olmadı bu güne kadar 2 buçuk aydır buradayım 14 aylık oğlum ve biz sürekli dışarı çıkarız akşamları 11 e kadar bazen gezeriz yani tabi sürekli dışarda değil kafeye gideriz yemek yeriz mesela bence eşin abartıyor çıkmak istemediği için bahane ediyor gibime geldi benim eşim akşam bazen 8 de gelir bazen 6 da yani yemek yiyoruz hazırlandık derken dokuz 10 oluyor saat gezmek için hava almak için çıkıyoruz izinli olduğu günlerde öğlen çıkarız akşam oluyor işleri hallet alışveriş yap derken filan bende gurbetteyim kimsem yok yalnızım evde dursam sürekli kafayı yerim içelim gece 10 da da çıktığı oluyor o zaman da oğlum öğle uykusunu uyuyup kalkınca yemek yediriyorum kendim çıkıyorum oğlumla 
(846 puan) tarafından
Burda akşam cay içecek mekan bile yok yani benim dediğim yer açık alan park gibi kamelyalar var gençlik merkezinin bahçesi yani düşün disarda bir yenek çay icmek bile hayal evde termosa çay yapıp gidip içelim diyorum sosyal hayat sıfır onu da geç es dost akraba kimse yok çocuk parkı bile yok lojmanın iki kaydırak bir salincagi var başka da bişey yok ben bikmisim öfke sorunum var burda duvarlarla konuşuyorum ama eşim asla anlamıyor kavga kıyametle çıkıyoruz sorun bu diyorum bunaldım bir gün sen de çıkalım diye ama yok ya diyorum ki sen zaten yoksun gidiyor 20 gün yok hele yazın hiç yüzünü görmüyoruz vicdan ama yok illa evde telefon Survivor keyfi yapacak diye çocuğu bahane ediyor
tarafından
Nerede yaşıyorsunuz ki arabanız yok mu
(846 puan) tarafından
Malesef yok doğu görevinde ücra bir ilcedeyiz
0 oy
(637 puan) tarafından
Az önce parktan geldik ilk defa götürdüm sahil kenarında Bi tane park var . Video attım ilk defa salıncağa Bindi diye. Dediği şey şu."  Bu hava da dışarı çıkartmasan olmaz miydi ?" 

Üzerimde ince hırka vardı terledim bile o kadar sıcaktı.  Peşi den cevabı yapıştırdım yazında çok sıcak başına güneş geçer dersin sen işime karışma dedim . 

Çok akşam serinine çıkaramıyorum ama kapalı mekan olur üzeri iyi giyimli olur çıkartırım.  El bebek gül bebek büyürse hastalıktan başımızı kaldiramayiz
(846 puan) tarafından
Yok canım benimki de öyle anlamaz laftan anca kavga ile
(637 puan) tarafından
Öyle canım zaten bahane arıyorlar cocukla biyere gitmemek için.  Rahatı bozuluyor eşimin.  Çayını rahat içemez o varken oğlum ona saldırıyor resmen özlüyor diyorum anlatamiyorum
(846 puan) tarafından
Benimkinin derdi evde yatmak
0 oy
(66 puan) tarafından
Çıkarıyorum napsın çocuk bunlara da alışcak sonuçta 
(846 puan) tarafından
Yok biz evde kaldık yine

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 52 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
8 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 356 göst.

404,768 soru

12,124,832 cevap

36,483 kullanıcı

...