0 oy
1,616 göst.
Diğer kategorisinde (14,088 puan) tarafından

Annemlerin evi 2 katlı Alt kat kullanılmıyor havasız kaldığı için biraz Rutubet almış bugün nem önleyici boya aldım ilk kızımın odasından baslicam mavi kanepelerin oldugu odayi kizima yapcam buyuk esya ve daginiklik icin k.bakmayin onlarin hepsi cikacak tek kanepe olan yer benim evlenmeden kaldigim oda orayi gene kendime yapcam bi yatak 1 dolap yetiyordu bana.

image

image

image

image

image

image

image

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yeni ev mi aldınız cabım kira mı yoksa kadının elinin değilse güzelleşmeyeceği yer yok
(14,088 puan) tarafından
Annemlerin evi canım kira değil dublex üst katta annemler duruyor assada Takı tuku fazlalıklar var hep ben baba evine döndüm assaya duzen kurmayı düşünüyorum kızımla kendime
-Reklam-
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Sen istersen en iyisini yaparsın hayırlısi olsun 
(14,088 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah
0 oy
(1,985 puan) tarafından
Neden olmasın canım millet konteyner evleri bile deprem bölgesinde çiçek gibi yapmış bu ise bildiğimiz ev neden olmasın bakım yaptıktan sonra 
(14,088 puan) tarafından
Rabbim hepimizin başına bi çatı kondursun kuzum evsiz olmaktansa tabiki her yeri yaşanılabilir bi yer yaparız  ♡
0 oy
(2,508 puan) tarafından
İnşaat işinden anlamam. Ama senin yanında o fıstık olduğu müddetçe herşeyi en güzel şekilde yapacağına eminim. Kolay gelsin bacım
(14,088 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çok sağol
0 oy
(52,330 puan) tarafından

kiz esimden ayrıldım deme lutfen :( 

(14,088 puan) tarafından
Kus geldim canım ayrılmayı düşünüyorum
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Yavaş yavaş herşey yoluna girer .Allah yolunu bahtını güzel eylesin önemli olan eşya değil malk mülk değil.huzur , mutluluk varsa herşeyi yavaş yavaş alır yerine koyarsın.guzel bir iş bulursun gül gibi yasarsin cocugunla inşallah.son halini de paylas .severim değişimleri .Allah yardımcın olsun kolaylıklar dilerim ..
(14,088 puan) tarafından
Allah razı olsun canım teşekkür ederim inşallah bi evi düzelttim adam ettim ama içinde huzurum yoktu inşallah burda olur kızım şuan küçük çalışabilir miyim bilmiyorum henüz
(2,537 puan) tarafından
Annen bakar canim biraz idare etsin .hazır para elbet bitecek .çocukların büyüdükçe masrafları çoğalıyor isteme yaşı gelince daha zorlaşıyor maddiyat
(14,088 puan) tarafından
Canim annem çalışıyor emekliligi doldurmaya gayret ediyor o bakamaz nasıl diyim çık diye
0 oy
(3,758 puan) tarafından
Cokta güzel olur canım merak etme ❤️
(14,088 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim  ♡

İlgili bir soru bulunamadı

413,793 soru

12,455,574 cevap

46,469 kullanıcı

Kategoriler

...