Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kizlar cocugum kabiz napsam gecmiyor
0
oy
87
göst.
27 Şubat 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Zeze
(
49
puan)
tarafından
soruldu
Kixlar çocuğum 4 aydır kabiz. 3 doktor gördü en son gastroenteroloji bölümü de gördü. İlaç verdi
Ama bebegim de travma oldu içinde tutuyor kakasını yaşayan oldu mu bu durumu bend eriyorum kendiyle çok acı çekiyor çıldıracağım yaş 2. 5
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
+1
oy
27 Şubat 2024
DemetEce
(
2,371
puan)
tarafından
cevaplandı
Kesinlikle dulcosoft şurubu al canım benjm kızım 7 aylıktu çok çektim bende gastroenteroloji den tut gitmediğim doktor kalmadı. En son tv da reklam.da gördüm çünkü başka çarem yoktu kakasini yumusatti çok rahat yapiyordu.
Ama alsan düzene girse bile şiseyj tamamen bitir doktora söyle kaç ölçek vermen gerekir onlar söyler
27 Şubat 2024
Sweety_97
(
13,436
puan)
tarafından
yorumlandı
Bize de üniversite Hastanesi'nde Yazdılar çok iyi geldi kesinlikle
27 Şubat 2024
DemetEce
(
2,371
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet bende faydasını gördüm çok
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Şubat 2024
Ecem'in Annesi ☺️♥️
(
3,118
puan)
tarafından
cevaplandı
Karnına zeytinyağini biraz ısıtıp sürdün mu? Kızım kabız olduğunda öyle yapıyordum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2024
Seastar
(
1,306
puan)
tarafından
cevaplandı
2.5 senedir çekiyoruz biz . Beslenme ile düzelecek diyorlar . Çok iştahlı bir çocukta değil . Muz süt tükettiği an kabız oluyor ilacını almadan tam boşaltım olmuyor. Sulu yemek muhakkak olmalı vb şu an eksiye göre düzelme var şükür . Yeğenim de bezden çıktığı dönem hem kabızlık hem tutma çok zor geçti 6/7 yeni yeni düzeliyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2024
Emine S
(
16,839
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayy benim kızım da çok çektim kabızlık yüzünden ya. Kaç kere doktora götürdüm kaç kere ilaç aldım bilmiyorum. Duphalac verdiler önce onu verince hemen yapıyordu tuvaletini. Ama bitince yine başlıyordu kabızlık. Çatlağı olmuştu krem vermişlerdi sonra yine duphalac verdiler. Sonra yine geçer gibi oldu ama şurup bitince yine başlıyordu. Yine götürdüm çocuk doktoruna bizlik bir şey kalmadı artık çocuk cerrahiye götür dediler. Götürdüm ayıptır söylemesi doktor oarmahina bir krem sürdüm kızımın makatina soktu çatlağı var dedi. 2 krem, 5 lavman ve bir toz vermişti adını unuttum yanlış hatirlamiyorsam şurup da vermişti. Onları kullandım çok şükür geçti.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2024
Elifmelek35
(
788
puan)
tarafından
cevaplandı
Elinden geleni yap tatlım ne kadar tutarsa içinde o kadar kabız olur ve bağırsakları genişler tembelleşir beni bebekken oturtup pöçümü batırmışlar 40 ım çıkmadan halam yapmış bile istwye çıkıkçıya gidene kadar 20 gün geçmiş her tuvalette mosmor olurmuşum durumu bir akraba farkedip çıkıkçıya götürtmüş çıkıkçıya gittiğim gün yine pöçümü batırmış halam annem başta yakalayamamış halamı yakalayıncada babam inanmamış dövmüş annemi ben o zamandan beri kabızım ve uzun zamandır hemoroid hastasıyım ve tuvalete haftada bir çıkarsam çok mutlu oluyorum şuan hamileyim sırf kabızlık için magnezyum içiyorum aylardır 8 aylığım artık kabızlık çok kötü durumda
27 Şubat 2024
Essenora
(
74
puan)
tarafından
yorumlandı
Pöçümü ne
27 Şubat 2024
Elifmelek35
(
788
puan)
tarafından
yorumlandı
Biz maraşlıyız kuyruk sokumuna pöç derler bizde pöç batması olur çocuğu vaktinden erken oturtursan ha tabi sadece oturtmadan kaynaklı değil başka sebepleride olur düşme doğum vs. Ama benimki 40 ım çıkmadan oturtmadan kaynaklı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2024
Gozdeh
(
10,483
puan)
tarafından
cevaplandı
kefir, kuyu kayısı, zeytinyağı bunları hep ver çocuğuna. aç karnına biraz kefir içsin, günde 2-3 tane kuru kayısı ver. zeytinyağını koy çay bardağına içebildigi kadar içsin bir de bol su içir, ihmal etme suyu. ama hep yap kabızlığı geçince bırakma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2024
GOZDE & MINA
(
10,926
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayy Allah düşmanıma vermesin kısır döngü kabız dı yemek yiyemiyordu haliyle yemediği için kusuyordu aç olduğu için karnı ağrıyordu acıyacak diye yapabilse bile uğraşıp yapmadı 3 ay. Önce lavman kullandık bir kaç gün kakayı iyice yumuşattık. Fitil de kullandım 1 hafta. Sonra beslenmesinş düzelttik. Ama benim kızım konuşarak ikna oldu yuvaleti eğlenceli hale getirdim çok diller döktüm 3.5 yaşındaydı sizinki 2.5 yaş dinler mi bilmem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
17
cevap
935
göst.