biyerleri sikisinca kacarlar zaten sorsan kafa dagtmaya gttiler eee biz olelm ozaman evde suna bak ya...
Allah akıl fikir versin eşinize.lobusa depresyonuna o girmiş anlaşılan.sıkıstıgı an kaçsın kolayını bulmuş.peki neden çalışmıyor.onun verdiği rahatsızlık mi böyle davranmasına sebep?
Babanızda onun babasını arasın gerçi kayinvalidenler nasıl kişiler
Çalışmıyor bebek doğum yeni sorumluluklar yeni yükümlülükler ne yapacağını şaşırmış belli ki o yüzden kendi suçunu yetememzligini ört bas etmek için sizi aşağılıyor yani derdi sizinle değil aslında kendisi ile hiç tartışmaya girme canım çalışsın iş bulup düzelir muhtamelen.
Bende aynı sorunlar 9 senedir var o zaman bi cocugum vardı şimdi 3.ye gebeyim hala aramız ya çok kötü yada iki yabancı gibiyiz keşke diyorum ilk cocugum varken bosansaydim ama iş işten geçti ailemde arkamda değil bence iyi düşün taşın düzelir yanı varmı eşinin ona göre hareket et
Allah yardimcin olsun canım aslında böyle adamları cekmicen ama ışte çocukta olunca insan iki kez düşünmek zorunda kalıyor
Terazı ya da ıkızler burcu gıbı geldı bu degıskenlık onlarda fazla var.Canım Allah akıl fıkır versın eşine o da bellıkı bır depresyon sürecınde.bebek gelsıgı her evde hemen neseye sebebıyet vermıyo ne yazıkkı.Korkular baslıyo uykusuzluk desen insanın endazesını bozuyor.Sabırlı ol ve dua et inşallah düzelir.
Canim o baktiginda bir saat bile olsun eger gözunde kucumsersen hani ne baktin dersen oda sana ayni seyi soyle birlikte bakn ve bn bu kadar baktim sen bu kadar baktin demeyin . Bebek hesapla kitapla bakilcak bi sey degilki sevgiyle istekle bakilir . O baktiginda Allh razi olsun canim sagol ne guzel babasin sen de tesvik et onu
Okudum canımda ne diyexegimi inan bilemedim ama 40in çıktıysa namaza başla kuran oku evinde sürekli dua et Rabbime sığın Allah yardımcın olsun
1,495,892 soru
24,437,184 cevap
352,962 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın