0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kombin yapamıyorum bişey bulamıyorum yaa bide üşeniyorum süs püse :)) ama oluncada özhüvenim çok iyi oluyor nerden nasıl şık günlük şeyler bulurum kızlar yaaa

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen hep kombin satılan kıyafetler al zamanla uyrdursun baktın olmuyo ya siyha ya beyaz giyin;)
tarafından
Doğru fikir onlarda bazen uyumsuz olıyoda
tarafından
Alt giyim açık renk üst giyimi onun bir tık koyusunu seç genelde böyle güzel olur
-Reklam-
0 oy
(10,487 puan) tarafından
Heryerden şik şeyler bulunabilir aslında :) yeterki konbinlemeyi güzel yap. Pazardan 50 lira ya aldığım sweatshirt le şik olabilirim :)
0 oy
(910 puan) tarafından
Düz sade renk giyin mesela krem beyaz duz kombinler siritmaz desenli kıyafetle başka desenli olmaz yani iki hareketli parça bir kombinde uygulanmaz mesela açık misin kapalı misin bilemiyorum örnek vereceğim veremiyorum 
tarafından
Açığım desenli pek karıştırmam ya hep pantolon üstü sveat giyiyorum mesela bluz gibi hem farklı yada gömlek yapamıyorum bu sefer ya ayakkabım olmuyor onlara uygun ya Baska eksik

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 644 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,064 göst.
11 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 758 göst.
21 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 294 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu

411,462 soru

12,386,001 cevap

43,526 kullanıcı

Kategoriler

...