0 oy
578 göst.
Aile kategorisinde (94 puan) tarafından
Gece 4 te esim uyandı konuşuyor boş boş susarmisin uyuyorum zaten cocuk öğle uykusu uyumuyor uyuyamiyorum diyorum yorgunum ben dedim hala konuşuyor sonra sustu neyse huuuuuuööö diye ses duyduk birbirimize baktık ses tepemizdeydi resmen aşırı korktum eşimde korktu neydi o ya rüzgar sesine benziyordu ama öö nedir ya esim yapmadı derinden geldi ses ama sanki dibimizdeydi gece uyyamicam sanirim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
eşin seni korkutmuş bile bile yapıyor sen de korkutma kendini Ayetel Kürsi nas Felak oku ama seni korkutması da iyi bir şey değil sonuçta bebekli insansın herhalde eşin şakacı bir insan 
(94 puan) tarafından
Hayır o yapmadı ki ama hiç susmadı çok sinir.olmuştm
-Reklam-
0 oy
(719 puan) tarafından
Alt yada üst katından gelmiş olabilirmi gece ses çeker ya hani o aklıma geldi 
0 oy
(2,495 puan) tarafından
Yer neresi canm bugün saat 4 Ağrı'da deprem oldu
0 oy
tarafından
Gecenin dördünde eşin ne konusuydu anlamadım 
0 oy
(3,206 puan) tarafından
Eşin gece 4 te mı konuşuyor du

Rüya olabilir mi 
0 oy
(10,518 puan) tarafından
Böyle şeyler duyabilirsin görmediğimiz şeyler tabiki de var ama bunlara takılmak doğru değil sen korktukca çoğalacak çünkü benim eşim vardiyalı calisiyo benim evin her yerinden sesler geliyo usttekiler yandakiler diyorum farklı bi ses duysam bile yok be tobe estağfurullah yok bişey diyorum eşim geceye gidince de çocuğu uyuturum isim gücüm varsa hızlıca bitiririm o arada mutlaka biseyler açar izlerim ses olur yani ortamda isim biter bitmez de gider yatarim Ağustos sıcağında kapımı penceremi kapatır yatarım hemde bişey duysam da yok öyle bişey derim yanlış duydum derim sende öyle yap başına iş alma 
(216 puan) tarafından
Kiz valla maşallah iyi cesaret senin ben olsam  deliririm korkudan
(10,518 puan) tarafından
İşte delirmicen canım hayatta başına ne geliyor hepsi bi imtihan Allah istemese ne bi adım atabiliriz ne bi nefes alabiliriz o sesleri de Allah istedi ki duydun seni siniyo imtihan ediyo sen rabbine güven yat uyu yoksa hem rabbine guvenmedigim için günaha girersin hem düşüne düşüne artar kafayı yersin hem dünyanı hem ahiretini mahfedersin
(216 puan) tarafından
Anladım cnm

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 587 göst.
0 oy
50 cevap 931 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde cnsn (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aysekkkk (141 puan) tarafından soruldu
0 oy