Tövbe yarabbim ağzımı bozucam ama sperm hücreleri kuruyasıca Sanki tek başına yapmışsın bu bebeği.
Ne demek istmym ya aq cok accıkk olck ama cükünne sahip çıksaydıda bırakmasaydı ay ne kadar sinir bozucu ya akıl denen bişi yok bu erkekler de
Canım Ben sana bir şey anlatayım ben ilk çocuğumu öğrendiğimde 3 aylık evliydim eşimle biz üzüldük eşim bana dedi ki senin yüzünden falan vs oldu dedi ben kendimden eminim dedi bu test yanlış dedi Neyse sonradan bebeği istedik geldi dünyaya ya 7 aylıkken böbrek yetmezliği olduğunu ogrendik ve biz çok perişan oldukk ardan 2.5 yıl geçti ve biz oğlumuza bir kardeş düşündük ve şuan 33 haftalık hamileyim erkek olduğunu duyunca çok üzüldüm eşim dedi sakınan sus dedi isyan etme falan vs dedi Neyse 24 haftalikken tarama testine girdim sol beyinciğide biraz boşluk varmış engelli olma şansı varmış Allah korusun ama biz buna inanmıyoruz Rabbim ne derse o olur tabi bu çocuk belki sizin hayatınızı kurtaracak eşinizi çok büyük konuşmasın lütfen rabbimin zoruna giderse sizi çok büyük imtihan eder
409,897 soru
12,323,706 cevap
39,042 kullanıcı