0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (235 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar geçen post açmıştım eşime destek amaçlı el örgü battaniye yapıyorum oguden bugüne bitane satabilldim 550 den 450 ye indirdim kimse almıyor çok üzgünüm ne yapim evde başka bı ek iş ne yapabilirim dışardan başka bı iş yapmam imkansız eşim izin vermez ne yapsam fikir verin hele 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende el işi yapmak istiyorum ama yetenek yok yapamıyorum kafam almıyor.bende evde yapabileceğim bir iş arıyorum ama bulamıyorum zor ya
tarafından
Canım çevren varsa satış yapabiliyorsan seni hom bitkisel ekimize dahil edebiliriz ,ne kadar çok çevrendeki insanlar a tavsiye edersen ve satış yaparsan okadar çok kazanç elde edersin .
tarafından
Çevrem yok hiç 0:0
tarafından
Canım çevre şu şekilde ilerliyor diyelim ki sen kendine alıyorsun memnun kalıyorsun komşuna bahsediyorsun oda alıyor memunun kalıyor  o da akrabasına bahsediyor diğer diğerine vs.oyle gidiyor .ama zaten ürünler hepsi türk malı ve gerçekten çok işte yarıyor.suan ekimizde  ayda 5bin ile 20 bin arasında kazanç elde eden oluyo ,üye olmaktan korkan o kadar çok insan var ki inan aynı Trendyol a nasıl üye isen aynı bilgileri giriyorsun okadar.
tarafından
Benim çevre cimri kimse almaz boş işler derler geçerler
tarafından
Ajhajhhh evet evet öyle insanlar benim çevremde de var bazen sırf puan biriktiriyim diye zararına satıyorum:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Başlığı değiştirmezsen postun kapanır canım 
0 oy
tarafından
Eğer çevren varsa seni hom bitkisel ekimize dahil edelim ,hem  kendi evindeki kişisel bakım ve temizlik ürünleri alıyorsun hemde puan birikerek kazanç elde ediyorsun.bende iki çocukluyum bu hemşire akrabamızin tavsiyesi üzerine üye oldum iyiki de olmuşum , eğer ne kadar satış çok yapsan o kadar fazla kazanç elde edersin.
tarafından
Cnm TL yazıyım istesen ayrıntılı anlatayım bilgi vereyim.
tarafından
Özelden de zaten birkaç kişi yazmış bana  onlarda dönüş yapıyorum
(235 puan) tarafından
Özelde yazarsan sevinirim cnm
(1,408 puan) tarafından
hangi kremmis hic duymadim adi ne uygunsa bi bakim bende alirim
tarafından
Rabia cnm numarayı özelden atım iki küçük çocuğum var mesajla ne kadar bilgi veririm bilemiyorum onun için müsait olduğunda konuşuruz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ceylan21 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eslemini (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 100 göst.