0 oy
600 göst.
Diğer kategorisinde (5,327 puan) tarafından
Heyyy Allahim esli gorustugumuz arkadasimiz var esi iciyor ama soylemiyor taaa gecen haftadan esim soyledi ben gitsem olur mu bira falan iccez dedi bende tamam dedim arkadasin esi de gitmek icin yalan soylemis kavga etmisler gitmemis esi yenice kahveye gelelim mi diye aradi bende canim esim onurlara gitti istersen sen gel dedim gulerek bana esin esimi yoldan cikaracak dedi bnde esinin hamuru bozuksa benim esimden ne biliyon kiz benimki haber veriyor taaa bir hafta onceden dedim oda biraz kem kum etti tamam dedi yenice de mesaj atmis kahveye gelcem diye simdi laf atarsa ne diyimki 

6 Cevaplar

0 oy
(2,746 puan) tarafından
Gereken cevabını almış zaten canım sanmıyorum başka bişey duymak istesin:)
(5,327 puan) tarafından
Ne bilim gardimi aliyim dedim.d
-Reklam-
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Allah akıll fikir versin sana dersin ollur biterr
(5,327 puan) tarafından
Tamam canm
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Eşine kizamiyorsa ya da eşi laftan anlamiyorsa sana patlamistir ama yanlış bir davranis
(5,327 puan) tarafından
Yok kiziyor esi de nobtciyim diyip arkadaslarinda kaliyor kocasi kocama diyor o da aman yenge soylemesin falan yapiyor
0 oy
(1,285 puan) tarafından
Çok şükür kocam içmez oyle arka daşları da yok 
(5,327 puan) tarafından
Tercih meselesi :)
0 oy
tarafından
Ay hiç hoşlanmam böyle şeylerden direk mesafemi koyarım net 
0 oy
tarafından
Eşimin kuzeni var calismadiklari günler kahveye giderler kuzenin eşi sürekli benim herifin onun kocasını zorla götürdüğünü hep benimkinin başının altından çıktığını söylüyordu en son patladım dedim senin kocanın beyni yokmu ki başkalarının peşinden gidiyor aklını kullanamiyormu falan dedim hatta esimede anlattım oda kuzenine söyledi dahada sesi çıkmıyor kadının 
(5,327 puan) tarafından
Valla geldi dert yandi bende ustu kapali canim bak nobet tutuyorum der arkadaslariyla icmeye gider benimki nobetten muaf masaldan dolayi onu yapmaz yapacakta bisey yok zaten soyler bana saat veririm allah icinde gecirmez hic sende oyle yap hic olmazsa en azindan evinde bir iki icsin ne kadar yasaklarsan o kadar cazip gelir dedim haklisin dedi ama bilmiyorum napar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 261 göst.
16 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu

411,984 soru

12,402,649 cevap

44,486 kullanıcı

Kategoriler

...