Kızlar kaynanamın durumunu bilenler bilir. Bilmeyenler önceki postlara bakabilir. Görümcem annesine bakmamak için işe girdi ben evlendigim zamandan beri (1.5yil) çalışıyor. Annesi biliyorsunuz yatalak desek yeri WC dışında ayağa kalkamiyor. Zaten bu aralar ywtaktan bile zor kalkıyor. Koltuk altlarından ben kaldırıyorum. Klozete ben oturtup kaldırıyorum. Eltim zaten en başından beri der millete ben calisicam beni ilgilendirmez vs vs birde çok kalp kırar yani. Öyle cevapları var ki donar kalırsın. Yaşlı büyük küçük. Kocasına karşı bile öyle. Milletin içinde rezil ediyor falan. Neyse konu o değil. Ben ise evlendigim zaman üniversite 4. Sınıftim ve fakülteyi birincilikle bitirdim. Formasyon 1. Dönem aldım hamileydim o zaman 2. Dönem alamdim hem doğum yaptım hemde staj ısleri olacaktı. Ben ilçede oturuyorum vs vs. Okuldan mezun oldum ama formasyon kaldı yani. Eşimde istediğin kadar oku yüksek lisans yap ama calismana razı değilim dedi. Ben kazanıyorum yetmiyor muyum ki sana. Gibi. Hem bebek de olunca (ellerinizden öper 5 aylık) bende kendi çocuğuma kendim bakmak kendim yetiştirmek istediğm için ustelemedim. Şimdi ise gelelim konuyaaaaa. Kaynanamın durumu malum. Eşimle bugün tartıştık. Eltimin çalıştığını gorumcemin calismak ZORUNDA olduğunu söyledi. O çalışmazsa gecinemezlermis. Eltime zaten asla asla birşey demiyor çünkü kadın herkesi i.tin g.ötüne sokmuş çıkarmış. Yani ben evde olduğum için birşey olursa brn müdahalede edebilir misim. WC goturebilirmisim falan. Yarın oburgun bu kadın bezlendiginfe ne yapacağım ben ? Görümcem de hiç ana yerine koymaz kadını. Ne arar ne sorar. Yalandan bana mesaj atar nasıl diye o. Başka yok. Kaynatam da zaten p.isligin önde gideni hiç ilgilenmez. Telefondan ilgi gösterir. Ne yapayım ben. Dua ediyorum ele ayağa düşürmeden olsun diye. Ama bazen de diyorum yok canım o kadar da değil diye vicdan yapıyorum. Geçen gün banyo yaptırdım. Bı Allah razı olsun teşekkür ederim gibi hiçbirsey demedi kaynanam. Demesin de ben Allah rızası için yaptım zaten. Ondan rıza beklemiyorum. Salonda yatıyor. Makinası çok sesli olduğu için oğlanı yatak o. Uyutuyorum. Yanına götüreceğim zaman bakıyorum uyuyor. Geri dönüyorum. Sonra akşam oluyo bana laf carpitiyor oğlumu hiç göremedim diye torunu için diyor. Diylrum uyuyorsun getirmedim. Namaz da bile uyuyor. Eşimle de p.is tartistik yani barıştık ama sonrdan da ben eskisi gibi olamıyorum. Kalbim dönmüyor. Evlendigime pişmanlık duyuyorum. Ben aslında onunla ikimiz arasında bir durumdan dolayı kavga başladı ama o her defasında annesini öne sürüyor. Anneme sen bakıyorsun diye biylr yapıyorsun falan diye. Sürekli yani sürekli. Ama halbuki alakası yok annesiyle. Ben ikimiz arasında bir durumdan dolayı çıkti kavga. Ama hep yanlış yöne cekiyor. Bunaldım sıkıldım. Ne yapabilirim ben söyleyin bana. Bu kadın bezlendiginde ne yapmam lazım. Yapamam yani. Kadın yataginfa yukarı çıkmak için bile benden bir eylem bekliyor ama çıkabiliyor yani. WC ye ben götürüyorum. G.otunu silsem bişe demez yani o derece....