Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kalma bahanesi bulma
0
oy
337
göst.
4 Mart 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Emsi6y
(
6
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar selam
Allah nasip eder de bebeğim doğduktan 40 gün sonra eşim askere gidiyor bedelli. Ben annemlerde kalmak istiyorum. Eşimin ailesi sürekli misafir ağırlıyor ya da misafirliğe gidiyor. Ben annemlerde kaldığımda daha rahat olacağımı düşüyorum. Fakat eşimin bunun ayıp.olacagini düşüyor ve ailesi de buna müsaade edeceğini sanmıyorum.cunku bağları çok kuvvetli. Ve torunlarına aşırı duskunler. Hemen bebeği bizden uzaklaştırmak istiyor burada kalmadı diye Bana küsüp Trip atabilirler. Hatta ben dinlemeden gelip beni baba evinden almak için gelebilirler. Bu durumda eşimle olan ilişkimi zarar verebilir. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce.
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
10
Cevaplar
0
oy
4 Mart 2024
Birihtimal
(
1,151
puan)
tarafından
cevaplandı
Yeni doğum yaptığınızı biliyorlar ve daha rahat hareket etme açısından annemde kalmam daha iyi olacak evde kayınbabam var rahat edemem gibi birşeyler söyleyebilirsin ayrıca zaten en mantıklısı annende kalman eşin de yok zaten
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
4 Mart 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
10 gün bir yerde diğer 11 günde diğer yerde kal sorun olmaz bence iki aileye de söyle öyle yapacağını
4 Mart 2024
Emsi6y
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu benim de aklıma geliyor eşim de böyle yapmamı istiyor ama çok gelen giden oluyor kayinvalidemlere bir de zaten eşim askere gidecek, askerden geldi diye gelen olacak, görmeye gelen olacak sanırım bu konuz biraz pimpirikliyim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Mart 2024
Zencefil51
(
3,282
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence eşinin ailesinin size bu kadar müdahale ermesine izin vermeyin ne demek gelip seni annelerin evinden alabilir. Onların torunu ise annelerinden torunu ve senin çocuğun sende cocuk değilsin lohusa olan sensin ve önemli olan senin rahatın
4 Mart 2024
Emsi6y
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Emrivaki yapıyorlar hemen sen babanı mı çiğniyoruz diye her istediği olsun istiyor kayinpederim çok kırılgan, eşimin hatırına sürekli gönüllerini görmeye calisiyorum
4 Mart 2024
Zencefil51
(
3,282
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam kir demiyorum bende ama yani gelsin annengilde görsün kaynana ile mi yaşıyorsunuz normalde
4 Mart 2024
Emsi6y
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynı sokakta oturuyoruz. Hemen hemen haftanın 3-4 günü görüşüyoruz
4 Mart 2024
Zencefil51
(
3,282
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman sen evinde kal annen sana gelsin olmazmi
4 Mart 2024
Emsi6y
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Kayinvalidem de her gün gelir
4 Mart 2024
Zencefil51
(
3,282
puan)
tarafından
yorumlandı
En azından k.peder olmaz ve onların evine gitmemiş olursun. Esinle de aran bozulmaz
4 Mart 2024
Emsi6y
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Kayinpederim de gelir kesin
4 Mart 2024
Zencefil51
(
3,282
puan)
tarafından
yorumlandı
Yatıya gelmezler heralde
4 Mart 2024
Emsi6y
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
İnan yatıya gelirler:(
4 Mart 2024
Zencefil51
(
3,282
puan)
tarafından
yorumlandı
Olsun en azından misafir sirkülasyonu olmaz
4 Mart 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Seni ilerde çok üzerler ben sana söyleyeyim akıllı ol kendini bu kadar ezdirme kocanda kocalığını bilsin bir destur de de sen de eşinin ailesi artık sen ve çocuğun olmalı annesi babası değil pısırık olma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Mart 2024
Eslemmm
(
2,537
puan)
tarafından
cevaplandı
Rahat edemiyorum dersin n'olacak esinle konuş babanın yaninda rahat edemem diye soyle.istedikleri zaman gelip görsünler yada sen arada git .rahat edemeyecegin biyerde ne işin var eşinle konuş güzelce .o da karışmasın mumkunse.sen ona kal desen senin ailenle kalirmi sen yokken sanki empati yapsın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Mart 2024
Hale01
(
1,985
puan)
tarafından
cevaplandı
Söylemesi ayıp da kayınpederin vs yanında nasıl rahat edeceksin dk başı emzirme sonra lohusalık tabikide ailenin yanına git canım kendileri anlayış göstermeliler göstermiyorlar da kendileri bilir yani lohusa halinle birde herkesin gönlünunu yapacaksın canım onların torununda senin ailenin neyi yani
4 Mart 2024
Emsi6y
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Sonra eşimle kotu oluyoruz, ne yapacağımı şaşırdım sürekli.idare etmekten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Mart 2024
Babygirl babyboy
(
1,343
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla tatlım kendin çok güzel ifade etmişsin eşinin aile bagı kuvvetliyse ne yaparsan yap o bebek babaannede kalır ne yaparsan yap ama çünkü yazıda demişsin zaten herşeyi
4 Mart 2024
Emsi6y
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Kırmadan güzellikle ikna edilemez mi bi umut
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Mart 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Dişardan 3. Kişinin müdahale etmesind izin verme canm . Bu olay eşinle senin aranda . En çokta sen ne istersen onu yap kimseyi ilgilendirmezki bu durum . Ayrıca kendi ailenin evine gidiyorsn bir arkadaşına gtmiyorsun kalmaya buna karışamazlar kuzum . Bide çok gelen oluyor demişsin bebeğin hastalanabilir gelen gidenden bnce risk alma derim çok küçük. Doğru olan bana göre ailenin evinde kalman
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Mart 2024
Fatmanur&kadir27
(
706
puan)
tarafından
cevaplandı
Canın nasıl istiyorsa orda kal canım rahat edemiceğin yerde ne yapıcaksın ki ama annenlerin evinde rahat olursun karışanın olmaz bişey deseler zoruna gitmez doğumdan sonra biraz daha alıngan ve değişik oluyo insan ben şahsen eşim şehir dışına çalışmak için gittiğinde annemlerde kalırım kaynanamın zoruna gider üzülür ama napim kendi evimde dursam beni rahat bırakmazlar kaynanamlarda kalsam rahat edemem yeme içme herşeyleri farklı fazla inatlar her konuda bilmedikleri işe bile karışırlar o yüzden annemlerde rahat ediyorum ben
4 Mart 2024
Emsi6y
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Sanırım aynı durum. Eşim benden yana olsa her şey daha kolay ama iste
4 Mart 2024
Fatmanur&kadir27
(
706
puan)
tarafından
yorumlandı
Bak çok zorlanırsın benden söylemesi eşimin ailesi illa biz kalıcağız doğumdan sonra hanımın yanında dediler ev bi kalabalık nasıl bir lohusalık geçirdiğimi bi ben bi Allah biliyo görümcem kaynanam kayınbabam eşimin ninesi ev aşiret evi gibi olduydu yeminle
4 Mart 2024
Emsi6y
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşimin ailesi de öyle ne yazık ki sürekli misafir sirkülasyonu var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Mart 2024
Ayseayse
(
3,565
puan)
tarafından
cevaplandı
Tamamen duygu sömürüsü yaparak:)
4 Mart 2024
Emsi6y
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasil *.*
4 Mart 2024
Ayseayse
(
3,565
puan)
tarafından
yorumlandı
Aşkım aslında annenlerde kalmak isterim ama bebekle dikişlerle baban fa ben de rahat edemeyiz. 2 saate bir uyanıp emzirmeliyim. Bebek uyuyunca uyumam gerek süt olmadı için. Çok iş yapamam kırk gün. Annene de şunu yap bunu yap diyemem. Ayıp olur yanlış anlar. Kendi anneme istediğimi derim sadece bebeğimize bakarım, yemek işine falan hiç karışmam çabuk toparlanırım. Zor kısmı annemde atlatayım 40 ı çıkınca annenlerde kalırım. Kanamam da bitmiş olur rahat yatar kalkarım en azından ağrılarım geçmiş olur. O kadar gün annene babana yük olmayayım yazık kadına. Torunu oldu. Torunu mu sevsin benimle mi uğraşsın:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Mart 2024
Moryel
(
1,474
puan)
tarafından
cevaplandı
Kendi evinde kal
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+2
oy
16
cevap
314
göst.
14 subat sevgili değiliz hediye yok 8 Mart da erkeklerin bahanesi ne olur sizce
6 Mart 2022
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Gammmze
(
1,326
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
0
oy
7
cevap
447
göst.
Eşimin hep bir bahanesi var :(
5 Haziran 2021
Diğer
kategorisinde
MuniseFatih
(
29
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
90
göst.
Eşimin İş Bulma İhtiyacı İçin Hangi Duaları Yaptım?
18 Şubat 2025
Ev & Yaşam
kategorisinde
BaBY BoY BaBY GRiL
(
3,130
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
6
cevap
145
göst.
Bu Evden Çalışmak Güvenilir mi? İnternetten İş Bulma Konusunda Bilgi Alabilir miyim?
15 Şubat 2025
Diğer
kategorisinde
Rtyww
(
1,536
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
413,784
soru