0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından
Akıntı ile gebelik olup olmadığı anlaşılır mi benim nerdeyse adetim bittikten beri ara sıra kasıklarına bıçak saplanır gibi oluyor başka hiçbişey yok zaten ilk gebeligimdede hiç bir belirti yoktu. Adetim düzensiz öldüğü için ona balıkta karar veremiyorum sadece son adetimin uzerinden 3 gün geçti az önce de baktım böyle parca gibi akıntı vardı afedersiniz. Akıntı nasıl oluyor gebeliğin ilk haftaları lütfen yardımcı olurmusunuz 

3 Cevaplar

0 oy
(526 puan) tarafından
Kızlar lütfen yardımcı olun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akıntı olayını bilmiyorum yaşamadığım için ama benim tek belirtim vajinam bıçak saplanır gibi Bi ağrı olmasıydı. Gecikmiş diyosun bide bi test yap canım istersen gebesindir belki de. 
(526 puan) tarafından
Işte düzensiz oldugu icin pek umutlanmak istemiyorum adetten dolayi. Mesela aylar önce adetim ayın sonlarına doğru oluyordu yaklaşık 2 aydır ayın başlarında oluyor bende hiç belirtice yok sadece ara sıra bıçak saplanması gibi iğne batması gibi şeyler oluyor
tarafından
Aynen öyle iğne batar gibi yani hatta şöyle bazen olduğum yerden zıplıyordum :) umutlanmak değil ama aklındaki zoru işaretlerini giderirsin en azından böyle var mı yok mu diye düşünmekte zor. Bu olur sa eğer ilk gebelik mi
tarafından
Sayfana baktım da ikinciymiş. İkinci gebelik uzun sürebiliyor korunmadan dolayı. Ablam 9 ay sonra gebe kalabildim kuzenim ise 1 yıl sonra kaldı 2.gebelikte
(526 puan) tarafından
Evet canım ikinci olacak Allah kısmet ederse bizimde 9 ay oldu istiyoruz oğlum 4 yaşında bakalım inşallah vardır kan vermeyi düşünüyorum
tarafından
İnşallah canım haberdar et. Bende ikinciye 2 aydır uğraşıyorum bakalım
0 oy
(526 puan) tarafından
Hicmi kimsenin fikri yok ya

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 144 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
13 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu