0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sizin için hangisi :D

image

42 Cevaplar

0 oy
(5,643 puan) tarafından
Doğru insan ile evlilik özgürlüktür huzurdur mutluluktur.  2 kez evlenmiş biri olarak söylüyorum. İlk evliliğimden sonra evde prensesler gibiydim ama eşimle kraliçe oldum. 
-Reklam-
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Evliliği tercih ederim. Bekarken baba evinde doğru düzgün rahat edemedim annem yüzünden. Psikolojisi bozuk olanlar evlenmesin gercekten. Surekli ana kaprisi çekmek berbat bir şey. Tüylerim ürperiyor hiç özlemiyorum bekar günlerimi. Eşimden Allah razı olsun. Ben evlenince ozgurlestim. Karışan yok eden yok. Çocuklar da ilk 3 yıl yoruyor evet ama sonra kendi işlerinin çoğunu yapabiliyorlar. Uykuları düzene giriyor. Onlari büyütunce Allahın izniyle her sey daha da güzel olacak. Hep beraber gezip tozacagiz. Evlendim kurtuldum ben çok şükür. Allah kurtulmak isteyen herkesi kurtarsın. Herkes kendi düzenini kurup çoluk çocuğu ile mutlu huzurlu olsun. 
0 oy
tarafından
Aynısını yaşadım :D
0 oy
(743 puan) tarafından
Evlilik demek istiyorum bekarlık zamanim daha sıkıntılıydı evliliginde zorlukları olsada kesinlikle evlilik daha guzel
0 oy
tarafından

Evet bekarken daha az sorumluluk hatta hic sorumluluk :D ama evlenince imkanlarım daha iyi oldu maddi açıdan daha rahatım 

0 oy
(1,619 puan) tarafından
Bekarlık kesinlikle
0 oy
tarafından

Ben evlendiğim zaman duvara toslamış gibi hissettim ya :D Bekarken 1 senede en az 5 kez tatile giderdim. Gezmeler  tozmalar. Şimdi nerdeee

0 oy
(1,197 puan) tarafından
Gönlüne göre biri olursa Evlilik benim için evlilik Elhamdülillah ♥️
0 oy
(3,447 puan) tarafından
Evlilik ya kızımın saçının telini değişmem boş hayatıma 

Bazen biraz babaaneye gönderiyorum temizlik yapıyorum evde duşa giriyorum vs sonra yav ne boş hayat çocuk yokken diyorum 
0 oy
(1,737 puan) tarafından
İyi bı evliliğim var fakat bekar olmayı tercih ederdim. Sorumluk yorucu.  Çocuk bana göre birşey değilmiş. Ömür boyu iyilermi mutlularmi sagliklimi diye diye endişeyle  yaşımız geçiyor 
0 oy
(493 puan) tarafından
boşuna dememişler bekarlık sultanlıktır diye :))) 2,5 senelik evliyim 17 bucuk aylık kızım var ve ben evde zombi gibi geziyorum uykusuzluktan 
0 oy
(52,143 puan) tarafından
bekarlığimda iyiydi ama kizim yoktu simdi onunls yoğun olsada daha güzel 
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Ikisinin de guzel yanlari var evliligin tek guzel yani benim icin oğlum baska ornek veremicem :) 

Bekarligin kini sayacak olursam yaz yaz bitmez 

O yuzden bekarlik yaa cevabim :)) 
0 oy
tarafından
Bu sorulur mu tabiki bekarlık :D
0 oy
(167 puan) tarafından
Net bekarlık sıfır sorumluluk herşey hazır oh mis evlendik oturamiyoz işten gucten
0 oy
(3,602 puan) tarafından
Evlenip mutsuz olmaktansa bekar kalıp mutlu olmak derim
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Dogru kisiyleyim şükür. Ailem de çok iyiydi, bana ikisi de güzel:D 
0 oy
(9,100 puan) tarafından
İşe gidip geliyorum ev tertemiz yemekler hazır. Ütüm bile yapılmış. Sabah beşte kalkıyorum şimdi. Yok çocuklara bisiler hazırla çorba yap. Evi toparla temizle.. koştur koştur işe git gel. Tekrar mutfağa yemek yap temizlik yap. Çocuklarla oyna. Çay tatlı çerez meyve. Mutfak ve iş arasında geçiyor ömrüm 
0 oy
(2,675 puan) tarafından
Evlilik çok güzel birşey bekarken gel baski vardi
0 oy
(221 puan) tarafından
Bekarlık tabi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 491 göst.
13 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu

412,823 soru

12,429,033 cevap

45,598 kullanıcı

Kategoriler

...