Sizin için hangisi
Bekarligin rahati konforu. Evliligin ozgurlugu. Here anasi babasi gayet geniş heryere sorgusuz sualsi yollayan istedigign saatte cat kapi vikabilircegim cat kapi girebilecegim bir ailem olaydi komple bekarlik tabiki
Bekarlık ya ye iç sıç yat başka ne yapıyordukki
Koca ayı olsun da işin içinde
Evlilik bence güzel
Uzun süre eşim hayatımdaydı rahat rahat gelemiyorduk ben ünv okuyordum çok gazla yan yana kalamadık evlilik bize yaradı ama ard arda çocuk olunca bazen diyorum bekarlık değilde evliliğin ilk yılları
Bekarken neden canim sıkılıyormus ne dusunuyormusum die simdi dusunuyorumda boş yapiyormusum
Yani bekarlık tabikii ama ailemin bi kaç huyunu değiştirmek isterdim onunda dışında evliliğin en güzel yanı çocuklarım
Konuya geniş bir çerçeveden bakınca bazıları aileden dolayı evleniyor aile evinde ne yaşıyorsa yaşamaya devam ediyor kaçtıklarından. Bazıları tam tersi aile evinde bulamadığı huzuru kendi ailesini kurarak buluyor bazıları aile evinde çok mutluyken evlenince mutsuz bir hayat yaşıyor seçimlerinden bazıları aile evinde ki güzel yaşantısına kendi ailesini kurarak devam ettiriyor …
Ben de en son kategoride olan ailesiyle mutlu olup evlenince o mutlu hayatımı devam ettirenlerdenim şükürler olsun beni zorlayan tek şey ailemden uzak yaşamam hiç alışık olmadığım bir durum
412,519 soru
12,419,634 cevap
45,162 kullanıcı