Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Çok fazla kafaya takmamak için öneriniz var mı?
0
oy
171
göst.
7 Mart 2024
Diğer
kategorisinde
zeynepcelik
(
2,461
puan)
tarafından
soruldu
Ya kızlar bazı sorunlar yaşadım. O kişiyle de yüzleştim ama saygımı aşmamak için çok da açık konuşamadım. Mesafe koyduk aramıza zaten gidip gelmiyorumda. Ama böyle nasıl desem, çok düşünüyorum. Hala içimde onunla kavga ediyorum. Söylediği şeyleri düşünüyorum devamlı çünkü çok haksızlığa uğradım. Yani devamlı içimden konuşuyorum kafamın içindeki sesi susturamıyorum. Bi psikiyatr bölümüne randevu bulabilsem gidicem o dereceyim artık. Sizin bi taktiğiniz var mı böyle zamanlarda uyguladığınız?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
7 Mart 2024
gamzekusdemir
(
368
puan)
tarafından
cevaplandı
Canm bende gorumceyle kavga ettim haksz yere bana ne küfürler etti eltimde oda annemi aradılar şikayet etmeye beni ben haklym annemde beni savundu annemede küfür ettiler annem hakknda iftiradan yalanda mesajlar hazrlyp o yazms gibi gosterdiler daha neler neler bende gitmiyorum kaynanam gile ama hala içimde onlarla kavga ediyorum
7 Mart 2024
zeynepcelik
(
2,461
puan)
tarafından
yorumlandı
Ah şu görümceler :(
7 Mart 2024
gamzekusdemir
(
368
puan)
tarafından
yorumlandı
Ve eltiler
7 Mart 2024
zeynepcelik
(
2,461
puan)
tarafından
yorumlandı
Eltim yok Allahtan ama olsaydı o da sprun olurdu kesin. Ailecek beni günah keçisi ilan etmişler. Kendileri mahkeme kurmuşlar aralarında beni yargılamışlar ve hüküm vermişler. Benimle konuşmadılar evime gelmediler. Evlerine gittim bişeyler olduğunu fark ettiğim halde ama yüzüme bile bakmadılar. Sonra yavaş yavaş döküldüler ve onlarla alakası bile olmayan şeyleri üzerlerine alınmışlar kendilerini buna inandırmışlar. Hemde evlendiğimden beri bi sorun olursa gel bize söyle diyen insanlar arkamdan konuşup karar kılmışlar. Yemin ediyorum kendimi yiyorum bütün gün böyle
7 Mart 2024
gamzekusdemir
(
368
puan)
tarafından
yorumlandı
Boşver bacm takmamaya bak yarın birgün Allah korusun hastalık olarak çıkar
7 Mart 2024
zeynepcelik
(
2,461
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah korusun haklisin canim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
7 Mart 2024
Nurse
(
5,334
puan)
tarafından
cevaplandı
Vaar eşimin benim uğradığım haksızlığı bir anlatsam kitap olur kitap eşimle birbirimize destek olduk açıkçası eşim hep şey der arkana dönüp bakarsan önünü görüp ilerleyemezsin der Allah’a havale et kimsenin hakkı kimsede kalmaz
Düşün yani rüyalarıma giriyordu artık zaman sabır ve iman emin ol hepsi geçiyor
7 Mart 2024
zeynepcelik
(
2,461
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun eşlerimizden. Benimki de bana destek çıktı. Evlendiğimden beri sorunlar oluyordu ama hiçkimsenin kalbi kırılmasın diye kimseden hesap sormadım ama bu sefer yüzleştim çünkü son raddeye getirdiler. Eşimde sen haklısın dedi ailesine karşı beni savundu. Yinede onun ailesi diye üzülüyorum. Aşırı merhametliyim ve hiç kin tutamıyorum ama nasıl yaptılar boyle şeyler aklım almıyor. Kendimi yiyip bitiriyorum resmen
7 Mart 2024
Nurse
(
5,334
puan)
tarafından
yorumlandı
Bak canım bizim ödediğimiz evi içini dışını yaptırdığımız evi vermediler bize o kadar söyleyim
7 Mart 2024
zeynepcelik
(
2,461
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah ıslah etsin bunları :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Mart 2024
Ayseayse
(
3,565
puan)
tarafından
cevaplandı
Güçlü, sevdiğiniz bi hobi edinin araştırın neyi seversiniz. Eminim çok güzel şeyler çıkacaktır.
Ben yapboz yapardım, dünyayı unuturdum yaparken. Hem de ortaya çok şık bişey çıkardı her seferinde.
7 Mart 2024
zeynepcelik
(
2,461
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya aslında yapboza çok hevesleniyorum ama iki küçük çocuğum var kızım ellemese de oğlum izin vermez. Seccade işliyorum, amigurumi bebekler yapıyorum, tığ işi bişeyler örüyorum ama işte her zamanda oturup yapamıyorum çocuklarla
7 Mart 2024
Ayseayse
(
3,565
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayyy amigurami çok güzel. Hamileyken yapıyordum. Evet çocuklarla zor olur.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Mart 2024
Bebegimmm..
(
37
puan)
tarafından
cevaplandı
Önce psikiyatrye gittim. Sonrasinda temizlige sardim her gün deli gibi temizlik yapiyodum,bu arada en güzel terapi kesinlikle temizlik halâda moralim bozulsun birseyi kafaya takcak olayim hemen kalkar temizlik yaparim ew temizse bile illaki temizlencek birsey bulurum. We ayrıca kitap okumanizida öneririm insan okudukca kitabin icinde kayboluyor kendi sorunlarini bi süre de olsa unutuyor.. ben böyle üstesinden geliyorum sorunlarimin umarim sizede bi faydam olur
7 Mart 2024
zeynepcelik
(
2,461
puan)
tarafından
yorumlandı
Kitap okumayi cok severim aslinda. Cocuklardan sonra okumaya pek fırsatım olmadı ama yeniden başlayabilirim. Ve gerçekten temizlik işe yarıyor haklisin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
214
göst.