Kizlar dün post açtım biliyosnz eşimle ciddi sorun var ben tek başıma mücadele etmekten yoruldum özetle (sanal kuamr borcu, alkol ) düzelmek için cabalamiyor, ailemde gel artık ağlama dediler 10 saat yol var , kendimi ezik gbi hissedicem maasim yok calimiyorm ccouklar ellerine bakacak belki ilk zmanalr bisi demiycekler ama biliyorm sonra sığıntı gbi olucaz 3 yansda oğlum istediğini almaya alıştı gözü biside kalır evi dağıtır arkamdan laf ederseler pişman olursalar gel dediklerine 7 aylık tanoglm var bez mama ihtiyaç , gitsem kendimle ne goturucem kurulu ev düzenim var sorun sadece eşim eve glemiyr yapmayacağı seyler yaptı artık onla yaşmak istemiyorm huzurum yok , baba evinde rahat edemiycem.gbi geliyor annem titizdir erkek kardeşim agrasif biri çocukları 3 dk snra bagirrir kisnakrdesim de başka bissi , yaz dan yaza gidince bile 1 hafta fazla kaldık diye artık annem sinirleniri dışarıya vuruyordu hepsinde bir afra tafta oluyordu , cocukalrima yeniden nasıl bir düzen kurucam korkularım bu yüzden, şiddet yok ama huzurda yok dün tak etti çocuk ateşli baban diyor eşim alkol aliuro sabahta çıkarken sürat asan o dayanamıyorum artık ,baba evinde yaptığın yediğin aldığın gottigim herşey batacak bı zman snra niye cismiyorsn para gelsin eve diye soyleneckler iş bulamazsam ..