0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (371 puan) tarafından
Oğlum 2 gündür burnundan gece zor nefes alıyor dün gece çok huysuzdu ağlama krizine girdi zar zor sustu. Sabah bi kalktı gözünü zor açıyor bakarken derin nefes alıyor yoruluyor eli buz gibi ama kafası yanıyor. Duşa soktum ama yine aynı sabahtan beri yediği tek şey bi kaç tane çilek ne versem istemedi sadece kucak istiyor napıcağımı bilemedim Ateş ölçtüm şimdi 37.8 çıktı götürsem bakarlar mı randevu yok şuan. 

8 Cevaplar

0 oy
(4,610 puan) tarafından
Randevu yoksa da bakarlar dediğin gibiyse. Götür bence. İlla ateşi olması gerekmiyor hastalık için zaten. 
(371 puan) tarafından
Götürdüm canım ateşi var diye şurup verdiler boğaz enfeksiyonu başlamış antibiyotik verdiler iyi ki götürmüşüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabi ki götür Allah muhafaza bekleyip çocuğumun başına bir şey gelmesindense gider hiçbir şeyi yok bu çocuğun boş yere meşgul etmeyin diye azarımı yerim. Rabbim şifa versin :(
(371 puan) tarafından
Evde geçer belki diye düşündüm malum heryer virüs kaynıyor artık baktım hiçbir şey yemiyor kaptığım gibi götürdüm boğaz enfeksiyonu çıktı maalesef inşallah geçer daha önce de olmuştu ilerlemişti
0 oy
(6,719 puan) tarafından
Yaa kıyamam 

Suanki çıkan yeni virüs var ya ona tutuldu galiba biz büyükler bile zor atlatıyoruz istersen bı acile götür 
(371 puan) tarafından
Götürdüm boğaz enfeksiyonu başlamış durmuyordu aferdesin ağzı kokuyordu ateşten yavrumun . Antibiyotik verdi içirdim ama kustu midesi bulandı :(
0 oy
(5,341 puan) tarafından
İhmal etmeyin acile götürün aynı belirtiler ablamın arkadaşının kızında olsu iç atesten olmuş iki gece hastanede yattı hastalık hastalıktır ne olursa olsun ihmale gelmez evde atlatır diye birşey yok artık hafif bir burun akıntısı bile olsa ben götürürum içim arahat etmiyor 
(371 puan) tarafından
Haklısınız bende baktım olmuyor götürdüm boğaz enfeksiyonu başlamış maalesef daha önce de geçirmiştik inşallah bunu hafif atlatırız
0 oy
(6,318 puan) tarafından
Salı günü o atesle gittik iki gündur istahsiz bogaz enfeksiyonu olmus o gece ates 38.9 firladi sabah 5 di dün antibiyotik basladık kusunca tekrar gittim acile 3 günden once ates normal dediler 3 günden sonra olursa hemen getir dediler ben panigim doktor Allahtan anlayisliydi tekrar muayene etti ilaclarini kullan dedi dun gece de 38 i gecti atesi cok sukur bugun iyi dün gözunu hic acamadi hep uykuluydu hep agliyordu bugun iyi ara ara atesine bakiyorum hala 
(2,377 puan) tarafından
Bizim ilk antibiyotik kullandığımızda atrş 38 geçkindi hemen aldım götürdğm crp 54 çıkmıştı kullandık düzeldi ama sonra tekrsrladı yüne boğazda kızarıklık ve kulakta sıvı birikimi geniz akıntısı dedi antibiyotik ve deloday yazdı. 3 gün ateşliydi ve bitkindi burnunu bizde ağlata ağlata açıyoruz doktor tedavinin yarısı bu dedi. Mecburen zor da olsa açıyorum zsten burnu da akıyor pek mukus yok. Bir atlatsaydık hayırlısıyla inşallah :(
(371 puan) tarafından
Serum fizyolojik almayı unuttum spreyle açıcam şuan bize de verdi bi şeyler adını bilmiyorum içtiği gibi kusuyor. Ay çocuklar hasta olmasa keşke hep şu pis havalardan salgın da var tabi inşallah atlatıcaz böyle böyle büyüyorlar işte çok geçmiş olsun  :(
(2,377 puan) tarafından
Keşke ya onlar hasta olunca insamın neşesi kalmıyor :( size de çok geçmiş olsun inşallah tekrarını yaşamayın
(371 puan) tarafından
Gerçekten öyle gece kaç kere uyandım anne deyip duruyor uykusuzluktan benim halim yok şimdi de Rabbim korusun evlatlarımızı
(2,377 puan) tarafından
Amin canım çok aminnn
0 oy
(3,658 puan) tarafından
Tabi ki bakarlar canim, hasta reddetme gibi bir luksleri yok
(371 puan) tarafından
Öyle de genelde çok bakmadan birşey yok deyip gönderiyorlar ateşi olunca baktılar sağolsunlar iyiye denk geldim
0 oy
(4,625 puan) tarafından
Götür tabiki ne bekliyon yazık günah çocuğa 
(4,625 puan) tarafından
Bizde yeni acilden geldik sayılır hafif bı boğazda hırıltı vardı daha küçük diye bsy yapmadi geçmezse uzmana götür dedi 3 aylık daha
(371 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ayyy çok küçük daha Rabbim acil şifalar versin inşallah
(4,625 puan) tarafından
Sağol canım ya geçmeyecek gibi duruyor
(371 puan) tarafından
İyileşir Allah'ın izniyle:)
(4,625 puan) tarafından
İnşallah cano
0 oy
tarafından
Acile götür canım çok geçmiş olsun 
tarafından
Goturdunmu canım çocuğunu nasıl iyimi Rabbim şifa versin inşallah ❤️
(371 puan) tarafından
Götürdüm canım boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik başlattı ateşi var ilaç verdim şimdi rahat uyuyamıyor garibim
tarafından
Benim bir yasindaki kixim da oldu cnm ateş halsizlik toplamı bir haftayı buluyo serum yedik hatta şükür geçti sizede çok geçmiş olsun tavuk falan hasla patates kizart cacık yap yedir çocuklar böyle şeyleri daha çok seviyor ❤️
(371 puan) tarafından
Sağol canım geçen sene bizde serumla atlattık şimdi de yemiyor ki canım zar zor veriyorum hiç iştahı yok çorba yaptım bi kaç kaşık yiyip bırakıyo şimdi makarna cacık yapıcam seviyor belki yer diye :(
tarafından
Yap canım zaten ufak çocukların geneli iştahsız bizde dertliyiz o yönden fazla yemiyoz... Zorlama yemiyorsa köfteyi seviyosa köfte yap yoğurt ekmek ver meyve ver ağzını boş bırakma gunah ya ufak çocuklar hasta oldumu çok uzulyom

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 312 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ayzasl (4,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 268 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (842 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.