0 oy
130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
artik o kadar yoruldum kalbim o kadar kırık ki. ne soylesem boşa. her kelimem bi parca alip goturuyo benden. yapayalniz hissediyorum bu kalabalik ortamda. kocam bile anlamiyor dinlemiyor onlarin yaptiklarini ben o kadar gormezden geliyorum ki belki de sorun budur. evliligim hic tahmin etmedigim yerlere giderken hicbir sey gelmiyo elimden. anlatamiyorum. her olayda suclanmaktan her yaptigima bir kulp bulunmasindan yoruldum. kocamin artik bana deger verdigini hissetmiyorum. zaten siz kadinlar boylesiniz gibi dusunerek gecistiriyor sanki beni. bana hic hak vermiyor. haklisin dediginde arkasindan ama sen de boyle yapmissin sunu demissin anlamiyorsun beceremiyorsun beni üzüyorsun laflarini duyuyorum. manipuleden de yoruldum. iyi gorunmek guclu gorunmek artik iyice zorlasti benim icin. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boşver hiç bişey deme yoksay herkesi 
-Reklam-
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Kimse için fazla fedakarlıga gerek yok lütfen zamanında boşandıgım adam için çok ama çok fedakarlık yaptım değmezmiş kendimi geçtim kendş kanından canından olan 2 evladını arayıp sormuyor okadar fekadarlık yapmayın hayatı sadece kendiniz için yaşayın tek geldik tek gidecez
tarafından
ailesiyle beraber yasiyoruz mecbur ben de onlarla iyi gecinmeye calisiyorum ama kocam bazi seyleri gormuyo bazi seylere susuyor bu evden gitmek istiyorum
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Hem kendi babamdan hem de eşimden gördüğüm kadarıyla bi dönüm noktası oluyor. Kırılma noktası. Ordan sonra işler değişiyor. Bazı şeylere kör olan gözler açılıyor. Ama iyi sabretmek lazım. Sabır acı meyvesi tatlıdır. Insanlarla iyi geçinmek zorunda değilsin. Bu anne baba olsa da. Her şeyi göze al o evden ayrıl derim en önemlisi.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 283 göst.
18 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Glcnm (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 740 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
25 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozum123 (377 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,099 soru

23,785,746 cevap

316,609 kullanıcı

...