0 oy
754 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,133 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Post kapan

4 Cevaplar

0 oy
(2,133 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kizzzlllarr yok mu bilen acaba
-Reklam-
0 oy
(165 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Ben ikisine de benzetemedim.
(2,133 puan) tarafından
İnşallah u.y.u.z falan değildir de
(165 puan) tarafından
Eğer kaşınıp sonra geçiyorsa kurdeşen de olabilir mi
(2,133 puan) tarafından
Evet kaşınıp geçiyor arada elledigim yer yine kasiniyor. Kabarıklık yok kasimadigim surece
(165 puan) tarafından
Eğer kaşıntıdan sonra kabarıp bir süre sonra dönüyorsa bu kerdeşandır
(2,133 puan) tarafından
Sağlıkocagina gittim bugun uyuza benzer bişey göremedim dedi. Kaşıntı için krem ve hap yazdı. Pazartesi yinede bı cildiyeye gideceğim inşallah.
0 oy
(7,420 puan) tarafından
5 aydır bende kaşınıyorum  3 cildiye doktoru **** değil dedi  başka bir doktor uyuz  dedi ama baktigim zaman cildimde döküntü kızarıklık yok seninkide var olabilir ailede kaşınan varmi
(2,133 puan) tarafından
Normalde bende de kızarıklık olmuyor sadece kasidigim zaman sonra geçiyor. Ailede başka kaşınan yok.
(7,420 puan) tarafından
O zaman **** değil çok  **** kaşıntısı gitmez ciltte  döküntü bırakir  alerji olabailir
(2,133 puan) tarafından
İşte döküntü yok ama kolumun tarafları kasindigi için şüphelendim. U****olsa kasintidan durulmaz diye biliyorum
(7,420 puan) tarafından
Aynı benimde öyle kaşınıyor  ama sebep  ne bilmiyorum  döküntü yok ****  kasininca  iz bırakır benimde kasininca iz kalmıyor
(2,133 puan) tarafından
Pazartesiyi bekliyorum gideyim inşallah öğrenirim.
0 oy
(239 puan) tarafından
Cnm gecer insallah sanki benziyo bende gecirmedik ama cok duyunca biraz baktim nettemn de **** bocegi deri altindan dolastigi icin solucanin topragi kabarttigi gibi kabartarak geziyo vucutta inşAllah dryildir
(2,133 puan) tarafından
Bilemedim canım yaaa inşallah u.y.u.z çıkmam geçicidir bişey inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,498,400 soru

24,476,380 cevap

355,601 kullanıcı

...