0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde (728 puan) tarafından
Biz üç yakın arkadaşız önceden aynı iş yerinde çalıştık ikimiz aynı mahallede oturuyoruz sürekli vakit buldukça görüşüyoruz diğeri ise bize iki minibüslük mesafede oturuyor sık sık görüşemiyoruz dışarda bir kaç kez görüştük evine gitmedik uzakta oturan arkadaşımızın... Sorunuma geçiyorum arkadaşlar... Uzaktaki arkadaşım iki üç günde bir yazar bana görüşelim özledim sizi falan diye benim eşim vardiyalı çalıştığı için gündüz evde uyuyor kimseyi çağıramıyorum dedim ona tamam canım görüşelim istediğin zaman gelebilirsin dedim eğer gelecek olsaydı eşimi erken kaldırıp bi yerlere gönderecektim neyse diğer arkadaşıma söyledim görüşmek istiyor ne yapalım dışardamı görüşelim banamı çağıralım dedim oda dedi biz gidelim değişiklik olur bizede hep evdeyiz dedi sadece gideceğimiz arkadaşımızda çocuk yok bizim ikişer tane... Neyse arkadaşlar ben aradım o arkadaşı canım müsaitsen sana geleceğiz dedim bana evinde tadilat olduğunu çok üzüldüğünü inşallah o güne kadar biterde gelirsiniz dedi bende sıkıntı değil canım bizde toplanırız o zaman dedim haberleşiriz diyerekten kapattık telefonu... Sürekli yazan özledim görüşelim diyen kız 2 haftadır ne arıyor ne yazıyor arkadaşıma söyledim boşver evine bizi istemedi hergün watsap durumlarında görüyorum geziyor nasıl evinde tadilat varmış salla gitsin görüşmeyelim dedi.. Bilemedim ben 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İşgüzar birisi demek ki

Kimse içinde eşini uykusundan uyandırıp gönderme yazık
(728 puan) tarafından
Valla çözemedim canım devamlı görüşelim diyen kendisi tabiki bende kendisini görmekten mutlu olurum bende onu özlemiştim ama anlam veremedim
tarafından
Şüpheli insanları aklından da evinden de uzak tut canım zarar verirler
(728 puan) tarafından
Güvenim sarsıldı zaten tekrar iletişime geçeceğimi sanmıyorum aynen öyle canım insanlar çok tuhaflar çözemiyorum
-Reklam-
+1 oy
(3,076 puan) tarafından
Bir anormallik var kızda bence 
(728 puan) tarafından
:) bencede canım ama bundan sonra nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
(3,076 puan) tarafından
O sana nasılsa sende aynen öyle çok basit tatlım  :):)
0 oy
(728 puan) tarafından
???????????? 
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Bence sizi evine davet etmek istemiyor. Tekrar tekrar yazsa özledim diye biliyor ki davet etmesi lazım evine. Bir anormallik var ama bilemeyiz ki evle ilgili bir sıkıntısı olabilir vs. Vs. ... 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,963 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 856 göst.
30 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,247 soru

24,382,705 cevap

348,850 kullanıcı

...