0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
merhaba kızlar 1 seneye yakındır bebek düşünüyoruz gittim kan verdim hormonlar normal yumurtlama var öyle vajinal ultrasondan falan bakma olmadı bu kadar baktırdık kendimize derken eşim de baktırdı ve sonuçları kötü çıktı moralimiz alt üst oldu ağlaya ağlaya bi hal olduk ikimizde şimdi eşimi kruger bakmamışlar morfoloji yok yani ama 10 gün sonra tekrar gideceğiz başka bi doktora profesöre o bakar şimdilik bu sonuçlara göre hareketsizlik 71 İleri hız hareketi 8 İleri yavaş hareketi 13,8 Yer hareketli 8 Bu sonuçlarla doğal bebek sahibi olabilir Miyiz ? Bizim gibi olupta doğal gebelik elde eden varsa yazabilir mi ? Keçi boynuzu ceviz fındık badem fıstık pekmez prpolis arı polen 20 gündür eşim bunları tüketiyo bizim gibi sonucu olupta gebelik elde eden varsa neler yaptı ne kadar sürdü anlatırsa sevinirim k

20 Cevaplar

+1 oy
(4,178 puan) tarafından
Değerlerden anlamıyorum ama eşine folik asit kullandırmaya başla sen kendine kullanıyorsunuz zaten.Sperm kalitesi anlamında çok etkili. Birde tüp bebek sürecinde erkek sperm kalitesi içi  omepa omega 3 veriliyor onuda bir deneyin.(mavi kutu)
-Reklam-
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Kavrulmamis çiğ kabak çekirdeği sperm kalite ve hızına iyi geliyor diye biliyorum,  gerekli tedavi ve ilaçlarını da kullanınca inşallah olur rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin 
(22 puan) tarafından
Sonuçlarımız kötü dimi ama? Doktor olursa suan mucize olur dedi çok üzüldüm
(1,659 puan) tarafından
Sonuçlardan anlamıyorum malesef ama ilaç vs vermedi mi?
(22 puan) tarafından
Verdi takviye ilaç
0 oy
(22 puan) tarafından
:Yok mu birileri 
0 oy
(7,264 puan) tarafından

Geçenlerde komşunun kızı da aynı sorunları varmış, dertlesince söyledi üzülerek:(   en son ilaç tedavisi görmüş damadı.. Şuan denk gelemiyoruz malum hastayız bizde :(   sonrasını bilmiyom canım. 

Sizde tedaviyle olur inşallah. <3

(22 puan) tarafından
İnsallah rabbim bekleyen herkese nasip eder :(
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Bu durum çözülebilir kuzum arkadaşımın eşinde vardı tedavisini olurdu bebekleri oldu doğal yolla sonra o bebek dokuz aylık olunca bikere prezervatif yırtılmasındaan tek ilişkiden hamile kaldı gene cozulmeyecek sorun değil yeterki piskolojik olarak kafayı oraya takmayın 
(22 puan) tarafından
Ben takmak istemiyorum ama insanlar çok bunaltıyor bebek ne zaman diye pervasızca soruyorlar akşam yine bi misafirliğe gideceğim şimdiden stresi sardı sorarlar mı diye

Keşke kimse kimsenin özel hayatını bu kadar merak etmese
(22 puan) tarafından
Rabbim imsallah bana da nasip eder
tarafından
Misafirlikte düşünmüyoruz deyin. Planlarımız var deyin. Kapatın bence konuyu
0 oy
(22 puan) tarafından
Amin insallwj 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
İbrahim Saraçoğlunun nohut kürü vardı bu gibi durumlarla ilgili.Bi araştırin isterseniz.Rabbim hakkınızda hayırlısıni nasip etsin.
(22 puan) tarafından
Çok sağolun nohutu ilk defa duydum araştırayım
0 oy
(2,285 puan) tarafından
Canım bunu gebelik bölümğne yaz daha çok yardımcı olurlar geçenler aynı birinde daha vardı bu problem doğal yolla hamile kalmış kür vs konuşuyorlardı tedavisini şuan olan felan vardır eminim gebelik bölümde bu tarz sorular orda çok belki fikir olur sanada 
(22 puan) tarafından
Sayfada yeni olduğum için nasıl yapacağımı bilemedim bakayım bi
0 oy
(318 puan) tarafından
Canım değerlerden çok anlamıyorum ama bizde aynısını yaşadık eşimde sperm hareketliliği ve hızı problemi vardı 13 ay çocuk sahibi olamadık doktor eşime bir ilaç yazdı ve keçiboynuzu alın 8 adet kırıp kaynatın kaynadiktan 5 dakika sonra biraz dinlendir ılık haliyle sabah aç karına olmak üzere günde iki defa tüket dedi eğer hamilelik olusmazsa ameliyat dediler çok şükür 2 ay sonrasında hamile kaldım ama sağlıklı bir gebelik olmadı kürtaj oldum kurtajdan sonra süresini hatırlamıyorum ama yine 2 ay geçmedi tekrar hamile kaldım şuan oğlum 2 yaşında 
(22 puan) tarafından
Yapıyoruz onu da canım insallah rabbim bana da nasip eder ne güzel dadısı basıma
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Arkadaşımin eşide  sperm kalitesi düşükdu  ileri hareket  azdi yuzde 15 ameliyattan sonra  yuzde 40 cikti varikosel ameliyati oldu  hamile kaldi
0 oy
tarafından
Eşin hangi bölüme gitti
(22 puan) tarafından
Üroloji
0 oy
(22 puan) tarafından
Üroloji Ye gitik
0 oy
(74 puan) tarafından
Bizde de durum ayniydi canım hatta başka şeylerde vardı ama 5 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım sadece ara dönemlerde folik asit kullandım bunun için erkeklere ameliyat falan da diyorlar ama olmasın sakın teyzemjn eşi oldu hâlâ sorun yaşıyorlar cocukda yok daha olmaması daha iyi sigara kullanmasin 
(22 puan) tarafından
Çok şükür sigarası yok bizde doğal şeyler ile doktorun verdiği ilaçladı deniyoruz imsallah nasip olur
(74 puan) tarafından
İnşallah olucak buna inanın ve bu ayda olmadı diye sakın stres üzüntü yapma ben ne zaman ki artık olmazsa olmaz bende gider tüp Bebek yaptırırım dedim kafam dan attım o ay hamile kaldım bilmiyordum bile 6 haftalık olmuştuk neredeyse
(22 puan) tarafından
Rabbim bana da nasip eder insallah
0 oy
(259 puan) tarafından
eşimin hep ileri hızlı hareket sıfır ve morfoloji sıfır.ne kür denediysek ilaç kulandıysak düzelmedi.varikosel teşhisi için gittik.1. derece olmayan varikosel var ama amelyat hiç gerkek yok böyleleri.ama oksidatif atres testine baktı yani ros değeri baya bi yüksek çıktı 50.7 çıktı.böyle olunca amelyat şart oldu.ameliyat oldu.morfoloji sıfırdan çıktı harelet hala aynıydı onada 3 çeşit hap verdi martta gene kotrolümüz var bakalım hayırlısı.Artık tüp bebek enazından garanti Allah'a şükür.sağlıklı sperm var dedi artık doktor.sizlerde kürleri deneyin olmasa olur belki inşallah.eşime keçi boynuzu pekmezi ve bala karıştırdığım çakşır kökü otu tozu koyuyorum yiyor
(22 puan) tarafından
Bende çakşır hariç her şeyi yapıyorum rabbim insallah ikimize de bekleye herkese de nasip eder bize de doktor 3-6 ay deneyin doğal olmazsa tüp bebek dedi
(259 puan) tarafından
inşallah canım amin Rabbim nasip etsin sanada herkesede banada♥️
0 oy
tarafından
Degerleri vs bilmiyorum ama bi yakinimizdada ayni sorun vardı bir jelden bahsetmisti vajina icine suruluyormus spermleri hizlandiriyormus boylelikle sperm yumurtaya daha kolay ulasıyormus bunu bir arastirin derim
0 oy
(4,981 puan) tarafından
Ahjjj aşkım ilaçlarla toparlar o üzülmeyin siz mühim olan beyin yavaşlığı olmasın benim eşim gibi
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Kısır değil sonuçta sadece sperm kalitesi düşük takviyer ile hallolur bence çok üzülmeyin bu da kalitesini etkiliyor. Yeme içme de çok önemli.
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Benim eşimde de var bende sorun var ama ben zamanı olduğunu düşünüyorum ya 

Allah'a inanarak ona teslim oldum Rabbim bana o sevgiyi verdiyse eminim karşılığını da verecektir ona inanıyorum şükran ve umutla bekliyorum 
0 oy
(96 puan) tarafından

Benim eşimde sperm düşüklüğü vardı doğal yolla beş yıl olmadı bir türlü bir sürü tedavi gördü hemde bitkisel hiç etki etmedi en son bir doktor tüp bebek önerdi normal yolla olmazms bide benim eşimin git gide düşüyordu biz tüp bebek yaptk cok şükür ilk denemede ikizlerm tuttu şimdi ikinci tekrar yaptık bir dondurulmuşla tekrar hamileym bir tane tek çok şükür 

Seni çok iyi anliyrm çok zor bişey bazen umudu kesip hiç olmucak gibi ama hiç umudubu kesme Allah'a dua et bir mucize  olur sonuçlardan anlamiyrm ama bizimkiyle aynı değil eşimin hiç yoktu git gide düşüyordu doktr dedi tüp bebek yapmazsınız şimdi zamwnla oma yetecek bile kalmz bir çaresi olmz Allah büyük çok umudumu kestm bak 10 yıl geçti iki çocuğum var üçüncüye hamileyim şimdi bu son diyrm ikizlerden sonra:) rabbim size ve  bütün olmayanlarada  nasip etsn inşallah 
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Arkadaşım  eşide varikosel  ameliyatı oldu sperm değerleri arttı doktor demiş  hamile kalabilir eşin  eşiniz  ameliyat olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 114 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 234 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ceren12 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
0 oy
5 cevap 373 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde fthbhr (3 puan) tarafından soruldu