0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
3 ay önce görücü usulü ile biriyle tanıştım mantık olarak düşünceleri bana çok iyi geldi ve evet dedim nişanlandik ama ben kendisine hala alışamadım bana davranışlari çok iyi kalbi çok iyi Allah korkusu var. Normal herkesin içinde duruşu ciddi olunca çok iyi görünüyor gözüme yalnız kendimiz konuşunca mutluluktan gülüyor ve gülünce çok farklı görünüyor gözüme diş yapısı bozuk ve bana itici geliyor gözlerine bakamıyorum o konuşunca direk dişine bakıyorum ve konuşunca odaklanamiyorum durum böyle olunca bana çok itici geliyor soğuk konuşuyorum ve bu sefer herşey daha da zorlaşıyor ne yapmaliyim ben kendimi çok mu dinliyorum acaba birde çok düşünceli davranıyor bana bu konuda bir dediğimi iki etmiyor ne istersem yapıyor ama bilmiyorum ne yapmam lazım zamanla sever miyim

13 Cevaplar

+3 oy
(15,276 puan) tarafından
Baştan sevmediysen zamanla hiç sevemezsin. Şimdi cicim aylarında gözüne batiyorsa dişleri falan ilerde hiç tahammül edemezsin. Yol yakınken ayrıl boşuna zaman kaybetmeyin. 
(6 puan) tarafından
Ama abla ayrılma gibi bir şansım yok
(15,276 puan) tarafından
O zaman sevmeyi deneyeceksin. Gerçekten sevsen kusurlarini göremezsinki zaten.
(6 puan) tarafından
Evet ben de öyle düşünüyorum inşallah sevebilirim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Diş yapılırık Ahlak kişilik yapılmaz eger gercekten tek kusuru sorunu disiyse direk söyle ve evlenmeden yaptırsın ulkenin %80 inin disleri sorunlu zaten 
(6 puan) tarafından
Ahlak bakımından çok iyi bir insan gerçekten çok çok iyi biri anlayışlı ama bir dış görünüşü sorun oda zamanla geçer inşallah
tarafından
Gercekten karakter daha onemli mesela cok cok kusursuz yakisikli birini bulursun ama evlendikden sonra bi kaza gecirir kolu bacagi giderse napcan
Diş cok basit bisey yaptirirlis yilda iki uc kes birlikde gidip konstrolunu temizligini beyazlaasini da yaparsiniz
0 oy
(221 puan) tarafından
Kuzum haklısın kendince sevmiyorsan ayrıl bosver
(6 puan) tarafından
Ayrılamam abla ya sıkıntı bayağı yarı yolda mı bırakacam herkesi aileler o kadar mutlu kiii babam da çok mutlu böyle iyi bir aileye denk geldik diye
(221 puan) tarafından
Anldim canım hayırlısı olsun kendi adına
(6 puan) tarafından
Allah razı olsun ablacım
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Yol yakinken don yoksa cok mutsuz olursun. Sevmiyorsun belli ve zamanla sevmek diye bi sey yok sevgi en basta olur.
0 oy
(296 puan) tarafından
Canım fiziki görünüşte önemli tabi denklik gerektirir.içine sinmediyse sevmediysen bir daha düşün ya da güzel yanlarını gör. Ama benim sana tavsiyem Başka konuda olacak. Lütfen karakter ve kişiliğini iyi tanımaya çalış. Narsist özellikler taşıyor mu ailede sevilen birisi mi? İnsanlarla iletişimi nasıl? Özellikle sne birşeye hayır dediğinde ne tepki veriyor sinirlenince neler yapıyor bunlar da gözlemle. Bir arkadaşım bir ablan olarak tavsiye veriyorum. Nişanlılıkta çok iyi bir dediğini iki etmez ama önemli olan evlendikten sonra da devam ettirmesi. Herşeyş açık açık konuş sor öğren. Şimdi belki ne alaka dersin bu yoruma. Ama ben yandım sizler dikkatli olun diye yazdım 
(6 puan) tarafından
Çok çok iyi biri hatta ben ne zaman sinirlensem alltan bile alıyor hiç cevap vermiyor çok saygılı efendi bir insan ama dış görünüşü biraz rahatsızlık veriyor
0 oy
(6,732 puan) tarafından
Eğer içine sinmediyse sevemediysen çok uzatma canım bende görücü usulü ile evlendim benim içime sindi eğer sinmeseydi uzatmazdım sanırım şu dönemde çok herşeye inanma davranışı felan dikkat et ailesiyle nasıl arkadaşları nasıl akrabalarıyla ilişkisi nasıl sana bu kişiyi kim bulduysa tavsiye ettiyse güvenilir mi o kişiyle bir ömür geçer mi dış görünüşe aldanma çok fazla tabi ki önemli ama dişleri düzelecek birşey benimde dişlerim çok güzeldi şimdi kırık çekik vs ama doktora gidilirse yapılır bunlardan ziyade ahlak çok önemli Rabbim hakkında hayırlı olacaksa bir ömür murlu huzurlu sağlıklı sıhhatli ömürlü geçireceğiniz evlilik nasip etsin pişman etmesin 
(6 puan) tarafından
Ayy çok teşekkür ederim  ama gerçekten çok iyi bir insan ailem de çok sordu beni de seviyor ama işte ben nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum
0 oy
tarafından
Madem dişleri gözüne batıyor nişanlanmadan hiç görmedin mi? 
(6 puan) tarafından
Ama sırf dişleri kötü diye de böyle insanları kaybedemezdim durumları da iyi ailesi de çok çok iyi insanlar ben de başta sandım ki zamanla konuşursam alışırım ama 3 koca ay oldu hala korkuyorum
tarafından
Kaybetmek istemiyorsan fiziki görünüşüne aldırma. Yok yapamam edemem dersen yol yakınken dön. Koca ömür sevebilir miyim ay çok iyi insan inşallah severim demekle geçmez. İyi insan tabiki olması laızm ama sevgi aşk hoşlanma ilgi istek olmadan da hayat geçmez
0 oy
(122,384 puan) tarafından
yani dis yapilir o kolay sen baska yonlerine odaklan
(6 puan) tarafından
Alışırım diyorsun yani
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Şimdiden böyleyse Bir ömür geçmez canım evlendikten sonra daha çok batar sana daha soğuk olursun, baştan ısınıp sevmeyince evlenince de öyle sevilmiyor 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Dişe takılma bak mutlu musun sonuçta bu devirde doğru insanı bulup evlenmek zor sana karşı davranışı nasıl hepsine bak diş için tatlı dille ikna edip konuşup yapabilir sorun tek dişse takılma bile ayrıl diyenler var diş içinde ayrılmaz emin ol benmde dişlerim sarı ondekiler eşim takmaz bile ama ben çok takıyorum bir kaç aya yaptiracam mesela sende bakma o yuzden
(6 puan) tarafından
zamanla severim yani ve evet gerçekten çok çok iyi bir insan herkes bana çok şanslı olduğumu bile söylüyor inşallah alışırım
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Ayrılamam diye birsey yok. Sevemiyorsan kimseyi oyalama ,ne kendini ne adami. Olmuyor ısınamıyorum de kimseyi kırmadan uol yakınken don. Evlilik bu. 
0 oy
(221 puan) tarafından
Kuzum nasıl dişleri dişlek biri mi kusura bakma korkym fnn deyince 
(6 puan) tarafından
Yani dişleri sarı birdee düzensiz olacak şekilde (Allah'ın gücüne gitmesin)biraz hoş gözükmüyor direk gözüme batıyor
(221 puan) tarafından
Onu söyle dislerin bakım yapabilirsin diye
(6 puan) tarafından
Onun dışında sıkıntı yok bide sakalları kızıl ona da alışırım dimi
(221 puan) tarafından
Olsun ama canım iyi biriyse sıkıntı yok
(6 puan) tarafından
Evet gerçekten çok iyi bir insan yani ona alışırsam hiç bir sıkıntı yaşamam

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 629 göst.
25 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
16 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mqvili (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 422 göst.
22 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 709 göst.
14 Şubat 2024 Aile kategorisinde Narin Can (18 puan) tarafından soruldu

403,572 soru

12,090,833 cevap

36,383 kullanıcı

...