0 oy
130 göst.
Aile kategorisinde (114 puan) tarafından
Benim iki tane kaynım var büyüğü evli küçüğünün de sevgilisi(kayınvalidemin uzaktan akrabası sayılır aynı köylü diyelim)var. Küçüğü üç yıldır bizimle yaşıyor,eşimin hatrı için onun kardeşi benim kardeşimdir dedim kabul ettim.Allah var kaynımla da aram çok iyidir. Eşimle aynı yerde çalışıyorlar sabah gidip akşam geliyorlar.Geçen haftadan bu gün için aileyle tanışmaya gidicez diye konuştuk kız tarafı da haber veririz falan dedi ama Perşembe günü oğlumun hastaneye yatışı yapıldı. Durumu iyi değildi şimdi şükür iyiye gidiyor ve bende hamileyim bu halimle hastanede olmak çok zor kaldır indir ve dünden beridir kendimde hastayım biraz. Perşembe akşamı eşim ziyarete gelebildi. Dün kimse gelmedi. Bugün erkenci yanımıza gelebilecekken,kızın ailesine gidiceklermiş(kaynım,eşim,kayınvalidem ve kızın dayısı),ama birilerinin yanıma gelip ziyaret etmesine çok ihtiyacım var zaten ailem hep uzakta eşim var o da ben burdayken oraya gidicek. Zoruma gitti kimsenin umru değil sanki biz burda bu haldeyken onlar tatlı kola mı yiycek diye düşünüp duruyorum. Çok emeğim var hepsinde. İlk günden beri eşimin ailesini hep baş üstünde tuttum asla kırmadım her dertlerinde sıkıntılarında vardım. Şimdi bu haldeyken neden kimse haftaya erteleyelim demiyor. Beraber gidelim falan diye ne biliyim. Çünkü gitmeyi bende çok istiyordum. Eşime dedim ben buradayken gidicekmisiniz gerçekten, diyor ki anneme eşim çocuğum hastanede diye dedim o da  biz gidelim istemeye gelicek zaten maksat aileler birbirini görsün demiş. Ama bende ailedenim. Hep öyleydi yaa hani. Ne biliyim canım sıkkın hepsini de tam anlatamadım üstün körü işte. Belki de hamilelik psikolojisi artı hastane ve yorgunluk böyle düşündürüyor. Büyük oğlum da yanlarında büyük dediysem iki buçuk yaşında onu da çok özledim. Ne biliyim yaa bana ve tüm hastalara dua edin lütfen. Hastane çok kötü. Siz olsanız ne dersiniz ne hissedersiniz? Bunu kayınvalideme de söyliycem aryıca. Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz olabildiğince anlatmaya çalıştım. 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,808 puan) tarafından
Diğerleri değil de eşine kızdım açıkçası yanlışı o yapmış. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla dönersiniz evinize
(114 puan) tarafından
Eşime de bir şey diyemiyorum eşimin babası var ama yok evin babası gibi yani. kendi düğününü bile kendi yaptı eşim. Sadece eşimin ehliyeti var arabada bizim mecbur gitmek zorunda. Ama ben de burada yalnızım bilmiyorum.
-Reklam-
+1 oy
(1,179 puan) tarafından
Eşim hariç kim gidiyorsa gitsin ama eşinin sizin yanınızda olması gerek, aynen annesinin dediği gibi eşin de istemede gider 

Geçmiş olsun bu arada inşallah bir an önce çıkarsınız hasteneden canım 
(114 puan) tarafından
Eşim evin babası gibi babası var ama yok köyde o hiçbir şeye karışmaz. Eşim kendi düğününü bile Kendi yaptı. Sadece onun ehliyeti var arabada bizde var onları götürmek zorunda ve abi olarak bulunmak zorunda diyelim. Ama ben de burada yalnızım. Ya gitmeyi de geçtim yalandan da olsa biz hani gidiyoruz sen oradasın ama diğerinde beraber gideriz gibisinden söyleyebilirlerdi. İnşallah canım çok sağol.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 222 göst.
9 Mart 2024 Aile kategorisinde 3kuzucukannesi (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,592 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 569 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Prensannesizey (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
1 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rahel. 21 (37 puan) tarafından soruldu

378,391 soru

11,326,065 cevap

34,778 kullanıcı

...