Çocuk 13 aydır korkuyor. Bu 1-2 kere bağırmakla ya da bişey fırlatmakla olmaz. Evde eşinle bile tartışıyorken çocuk onu maalesef kaydediyor. Yüzündeki korku, endişe, neşe ifadelerinin hepsini ezbere biliyor. Biz yaklaşık 3 ay oyun terapisi aldık. Ki biz evde eşimle birbirimize asla bağırmayız kızım varken. Ben sadece birkaç kere çok tehlikeli şeyler yaptığında çok sert tepki verdim. Önce kendimizi kontrol etmemizi söyledi pedagog. Yani yüzünde yalancı bir gülümseme bile olsa çocuk onun aslında yalandan olduğunu biliyor. Burda anlatmam sana bişey kazandırmaz çocuğu uzmanın görmesi lazım. Ama şu yüzden sordum çocuğa bağırdınız mı diye. Benim kızım da benim tepkilerimden sonra kapıdan, geçen motordan, arabadan, gelen misafirden vs her şeyden korkmaya başladı. Bence sizde bi destek alsanız iyi olur. İlişki terapisi de alabilirsiniz. Evde sürekli bi tartışma havası varsa çocuk bundan da olumsuz etkilenir. En güvendiği 2 insanın sürekli bir çatışma halinde olduğunu gören çocuk da kendini güvende hissetmez