Daha 2 gün var eşim 3 gündür Ramazan ayı psikolojisine girdi bile Her Ramazan geldiğinde aynı şey nasıl dayancam sigarasızlığa diyor şükür her senede tutuyor ama suratı iftara kadar çekilmiyor sinir oluyorum bu yapısına
Hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakmıştım kaç yıl içtiğim halde o yüzden bana bunlar abartma olarak geliyo isteyen anında bırakırr
Bende çocuklarla nasıl tutacağım derdi sardı ezan 05.55 de okunacak çocuklar 7 de kalkıyor bütün gün
Benim esim yarimyamalak yer sigara icer. Ani nikotin girince bucuda basi falan donuo kafa yapio bir anda hizli hizli icince diyo. airf o kafa yapma hissini merak ettigim icin icmek isterdim bende diyorum ama tutar yani zaten yemek icmekle isi gucu yok cay ve sigara icmeyince basi agriyor normalde d
Benim babamda öyle ezani dört gözle bekliyo iftarı açıp sigaraya koşuyor hemen 2 3 tane içip namaza kosuyo sonra caya oturuyor hizli hizli icip camiye teraviye kosuyo Baya tempolu geçiyor babam için
Eşim öyle değil benim ya öyle bana belli etmiyor bilmiyorum ama iftardan sahura kadar sigara arkasına sigara acısını çıkarıyor
412,042 soru
12,403,868 cevap
44,544 kullanıcı