Sebebi ne olabilir. Gurbetteyiz ilk kızıma da kendim mis gibi baktım Allah'ın izniyle. Yardımları asla dokunmadi tam tersi sürekli eleştiri, yargılama, karşılaştırma yaptı kendisi. Yetersiz hissettirmeye çalıştı annelik konusunda kaynanam. İlk torunlariydi benim ilk kizim. Onda da şey demişti babana söyledim torun olacak diye ben beze felan para vermem diyor dedi. Başkalarının benim hakkımda söylediği kötü şeyleri gelip bana söylemeyi çok sever aslında kendi düşüncesi o. Ama başkası dedi diye kendisi kötü olmadan laf sokmayı sever.
Neyse şimdi oğlu verdi haberi diye pek bişey demedi çok donuk konuştu bir de neden şimdi oldu gurbetten dönünce olsaydıya dedi. Biz dönene kadar yıllar gececek. Zaten dönsek de değişen bişey olmayacak hiç faydasi dokunmuyor.
Birdahaki telefon konuşmamizda eşim yokken der laflarını bana bakalım yine ne deyip de moral bozacak.
Neden böyle sizce bizim çocuklarımız eşimin tarafinin ilk torunlari gram hevesleri yok. Kendi annemlerin dördüncü torunları olacak ilk gibi heyecanlilar her şeyini onlar almak istiyor hevesliler.
Anlamıyorum anlamayacagim.